Blooming: Essu Koskisen maalauksia

01.09.2019 - 27.09.2019, Korjaamon Aulagalleria
Kuvataide

Essu Koskinen taidenäyttely Korjaamon Aulagalleriassa 1.-27.9.2019.

Blooming: Essu Koskisen maalauksia

"Blooming". Essu Koskinen. 1.-27.9.2019.
www.koskinen.net

Avajaiset 1.9. kello: 15-17.
Avajaisissa esiintyvät: Anna-Leena Tuohimaa & Lassi Salminen/ Heredity Acoustic

Kulttuuritehdas Korjaamon galleria, Töölönkatu 51 A–B, 00250 Helsinki.

Gallerian aukioloajat Korjaamon aukioloaikojen mukaan www.korjaamo.fi


Essu Koskinen ripustaa herkkiä kesäisiä unelmia alkavaan syksyyn Kulttuuritehdas Korjaamolle. Yksityisnäyttelyssään "Blooming" Koskinen esittää viimeisintä tuotantoaan, joissa hänen vahvat ja feminiinisen koskettavat teoksensa puhkeavat kukkaan. Luvassa on arjen realismia rikkovaa expressionistista mystiikkaa, joka kuljettaa katsojan tarinoiden ja myyttien maailmoihin. Koskisen kuvallinen kerronta esittää myös naismuotokuvia, jotka heräävät eloon Anna-Leena Tuohimaan luomien äänimaailmoiden välityksellä.

Rigulio Graak
Taidenäyttely kuraattori, kulttuurituottaja, monialainen taiteilija.

Essu Koskinen on Vapaasta Taidekoulusta valmistunut taidemaalari ja Turun Taideakatemian jatko-opiskelija.

www.koskinen.net


Näyttelyn on sponsoroinut Kulttuuritehdas Korjaamo

Kuratointi & graafinen suunnittelu: Rigulio Graak.
Yhteistyössä WABGNET www.wabg.net

Äänitaide: Anna-Leena Tuohimaa / Heredity Acoustic.
Valokuva: Sari Manner

Siirry tapahtumaan Facebookissa

Tilaa uutiskirjeemme!

Uutiskirjeemme tilaajana olet osa Töölö Urban Familya, joka yhdistää kulttuurista ja hyvästä elämästä nauttivat kaupunkilaiset. Toivotamme sinut tervetulleeksi ensimmäisellä kirjeellämme, josta pääset kertomaan sinua kiinnostavasta sisällöstä, sekä tutustumaan ja tilaamaan muiden perheemme toimipaikkojen uutiskirjeet. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt rekisteriselosteemme ja annat meille luvan tallentaa tietosi järjestelmään ja lähettää sinulle tilaamaasi sisältöä. Voit koska tahansa peruuttaa tai muuttaa viestintäasetuksiasi. Lisätietoja löydät rekisteriselosteestamme.

Tilaa uutiskirje