Korjaamon taiteiden yö feat. Pesso

15.08.2019 - 18:00 - 22:00, Korjaamon kesäpiha
Musiikki, Kesäpiha

Korjaamon taiteiden yössä ilmaiskeikalla rap-artisti Pesso.

Korjaamon taiteiden yö feat. Pesso

Korjaamo täyttyy taiteiden yönä musiikista ja elävästä kaupunkikulttuurista. Julkaisemme illan koko ohjelman elokuun alussa.

Korjaamon kesäpihalla esiintyy helsinkiläinen muusikko, biisinkirjoittaja ja rap-artisti Pesso, joka on tehnyt musiikkia puolet elämästään. Useissa projekteissa mukana ollut 28-vuotias musiikintekijä säveltää, sanoittaa, sovittaa ja tuottaa musiikkiaan itse.

Pesson musiikissa kuuluvat kokeelliset ratkaisut ja epätavalliset tuotantotavat. Herkän pohdiskelevat, mutta tarttuvat pop-biisit on sävelletty, kirjoitettu ja osittain äänitettykin artistin kotona ikkunan äärellä istuskellessa, ruokapöydässä kahvin äärellä tai kylpyhuoneessa.

Syksyllä 2018 ilmestyneeltä “Kunnes mä tapasin sut” -debyyttialbumilta lohkaistut sinkut “Joulukuu”, “Tiistai”, “Haikee” ja “Saippuakupla” ovat soineet radioissa ja suoratoistopalveluissa tiuhaan tahtiin ja artistin live-kuntokin on todistettu erinomaiseksi. Tästä syystä Pesson Experimental Spectacular Live Show kannattaakin todistaa ihan itse!

DJ Vahvaeero virittää kesäpihan tunnelman kattoon klo 18 alkaen. Pesson showtime 20.00. Vapaa pääsy.

Korjaamon baari on auki klo 16–23 ja keittiö klo 16–22.

Lisäksi Korjaamon Aulagalleriassa on tasatunnein klo 11–17 osallistava "taideaarrejahti" MIX/MATCH-näyttelyyn liittyen. Katso lisätiedot.

Siirry tapahtumaan Facebookissa

Tilaa uutiskirjeemme!

Uutiskirjeemme tilaajana olet osa Töölö Urban Familya, joka yhdistää kulttuurista ja hyvästä elämästä nauttivat kaupunkilaiset. Toivotamme sinut tervetulleeksi ensimmäisellä kirjeellämme, josta pääset kertomaan sinua kiinnostavasta sisällöstä, sekä tutustumaan ja tilaamaan muiden perheemme toimipaikkojen uutiskirjeet. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt rekisteriselosteemme ja annat meille luvan tallentaa tietosi järjestelmään ja lähettää sinulle tilaamaasi sisältöä. Voit koska tahansa peruuttaa tai muuttaa viestintäasetuksiasi. Lisätietoja löydät rekisteriselosteestamme.

Tilaa uutiskirje