FEMINIST COMEDY NIGHT WITH JAMIE MACDONALD

14.08.2019, Kulmasali
Puhe, Esitykset

Feminist Comedy Night haistattaa pitkät kulahtaneille stereotypioille ja tarjoilee aimo annoksen tuoretta ajateltavaa sekä mieleenpainuvan hyviä vitsejä.

FEMINIST COMEDY NIGHT WITH JAMIE MACDONALD


Feminist Comedy Night haistattaa pitkät kulahtaneille stereotypioille ja tarjoilee aimo annoksen tuoretta ajateltavaa sekä mieleenpainuvan hyviä vitsejä.

Rakastetun koomikko Jamie MacDonaldin luotsaamalla klubilla näkökulmat ovat takuulla poliittisia, henkilökohtaisia ja erilaisia. Joka ilta lavalle nousevat Suomen kiinnostavimmat vitsinikkarit ja kutkuttavimmat tarinankertojat - jopa keski-ikäiset heteromiehet! Varmista paikkasi ajoissa kaupungin vallankumouksellisimmalle komediaklubille!

Illoissa puhutaan englantia ja suomea.


Vuoden koomikoksi 2016 Kallion komiikkafestivaaleilla palkittu Jamie MacDonald on - kuten hän itse asian ilmaisee - transsukupuolinen, homo, kinky ja, mikä pahinta, kanadalainen. Suomeen 15 vuotta sitten rantautunut MacDonald päätyi stand upin pariin viisi vuotta sitten, ja on nopeasti noussut yhdeksi Suomen kiinnostavimmista ja terävimmistä koomikoista.

Feminist Comedy Night with Jamie MacDonald
14.8. / 30.10. / 12.12.
Showtime 19.00 (ovet 18.30)
Kesto 2h (sis. väliajan)
Liput 15 €
K-18


”Maksa mitä haluat” -liput
Esitysiltana ovella on tarjolla rajattu määrä lippuja siihen hintaan, minkä ostaja niistä voi tai tahtoo maksaa. Jos haluat varmistaa sisäänpääsysi, osta lippu etukäteen!

Kulmasaliin on esteetön pääsy ja Korjaamon vessat ovat sukupuolineutraaleja.

Turvallisesta tilasta: Komedia on taidemuoto, jossa ollaan tekemisissä mielipiteiden ja ristiriitojen kanssa. Tavoitteenamme on vahvistamisen sijaan kyseenalaistaa seksismiä, rasismia, homofobiaa, transfobiaa, ableismia sekä muita vähemmistöihin kohdistuvia syrjinnän muotoja. Feminist Comedy Night on paikka, jossa yleisö ja esiintyjät voivat yhdessä kohdata uusia ajatuksia. Palaute on erittäin tervetullutta.

Osta lippu

Tilaa uutiskirjeemme!

Uutiskirjeemme tilaajana olet osa Töölö Urban Familya, joka yhdistää kulttuurista ja hyvästä elämästä nauttivat kaupunkilaiset. Toivotamme sinut tervetulleeksi ensimmäisellä kirjeellämme, josta pääset kertomaan sinua kiinnostavasta sisällöstä, sekä tutustumaan ja tilaamaan muiden perheemme toimipaikkojen uutiskirjeet. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt rekisteriselosteemme ja annat meille luvan tallentaa tietosi järjestelmään ja lähettää sinulle tilaamaasi sisältöä. Voit koska tahansa peruuttaa tai muuttaa viestintäasetuksiasi. Lisätietoja löydät rekisteriselosteestamme.

Tilaa uutiskirje