Taidenäyttely MIX MATCH

07.08.2019
Kuvataide

Helsinki Exhibitions avaa alkusyksyn Korjaamon galleriakompleksissa monialaisella taidenäyttelyllä.

Taidenäyttely MIX MATCH

Helsinki Exhibitions avaa alkusyksyn Korjaamon galleriakompleksissa monialaisella taidenäyttelyllä

"MIX/MATCH" 7.-30.8.2019.

Avajaiset 7.8. klo 18:00-20:00.

Näyttelyssä nähdään maalausta, veistosta, videotaidetta, runotaidetta, ja piirustusta. Näyttelyn värikäs taiteilijakaarti on koostettu taiteilijaryhmien Art Society Soho Lontoo, Art Society Soho Helsinki, ja WABGNET-taiteilijoista.

TAITEILIJAT:
Jude Cowan Montague, Riitta Hakkarainen, Iluá Hauck da Silva, Lake Twins, Christopher Ward, Meriliis Rinne, Petra Innanen, Jami Hynynen, Ainokaisa Huusko, Aleksi Mustakallio, Aleksandra Mallet, Lotta Sirén, Ria Bäckström, Mari Sydänmaanlakka.

Taiteilijakaartin pysyvä näyttely nähdään galleriakompleksissa koko näyttelyn ajan 7.-30.8.

Vaihtuvan näyttelyn ensimmäisessä osiossa nähdään 30x30 cm teoksia, jotka osallistuvat Helsinki Exhibitions "Taide-Aarrejahtiin". Aarrejahti starttaa Taiteiden Yö:nä 15.8. kello 11:00 Kulttuuritehdas Korjaamolta. Tasatunnein gallerian seinällä julkaistaan kuva lokaatiosta Helsingissä, jonne ensimmäiseksi ennättänyt, ja tuoreen kuvan sosiaaliseen mediaan tägännyt saa noutaa taideaarteen itselleen iltaohjelman alkaessa. Lue lisäinfoa Taiteiden yö -osiossa ja www.helsinkiexhibitions.com sivustolla
***Huom: Tarvitset mobiililaitteen osallistuaksesi Aarrejahtiin.

Helsinki Exhibitions Taiteiden yön ohjelmisto muokkautuu taide-elokuvista, elävistä performansseista, musiikkinumeroista ja elävästä maalauksesta. Tapahtuman aikana maalatut teokset korvaavat galleriassa esitetyt 30x30cm teokset. Lisää infoa Taiteiden Yön ohjelmistossa. Ohjelmaa voi seurata avoimena ja maksuttomana Kulmasalissa kello 18:00-20:00.

Helsinkiexhibitions on monialaisiin taidekomplekseihin erikoistunut konsepti.
www.helsinkiexhibitions.com

Näyttelyn on kuratoinut Rigulio Graak.

Siirry tapahtumaan Facebookissa

Tilaa uutiskirjeemme!

Uutiskirjeemme tilaajana olet osa Töölö Urban Familya, joka yhdistää kulttuurista ja hyvästä elämästä nauttivat kaupunkilaiset. Toivotamme sinut tervetulleeksi ensimmäisellä kirjeellämme, josta pääset kertomaan sinua kiinnostavasta sisällöstä, sekä tutustumaan ja tilaamaan muiden perheemme toimipaikkojen uutiskirjeet. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt rekisteriselosteemme ja annat meille luvan tallentaa tietosi järjestelmään ja lähettää sinulle tilaamaasi sisältöä. Voit koska tahansa peruuttaa tai muuttaa viestintäasetuksiasi. Lisätietoja löydät rekisteriselosteestamme.

Tilaa uutiskirje