Korjaamo Open Air Karaoke

30.07.2019, Korjaamon kesäpiha
Musiikki, Kesäpiha

Maailmalta tuttu ulkoilmakaraokekonsepti on viimein löytänyt tiensä Helsinkiin!

Korjaamo Open Air Karaoke

Maailmalta tuttu ulkoilmakaraokekonsepti on viimein löytänyt tiensä Helsinkiin! Open Air Karaoke tuo Korjaamon kesäpihalle pienen palan Shinjukua ja Berliiniä suomalaisten kansallisurheilulajin muodossa.

Korjaamo Open Air Karaokea kesäpihalla seuraavina päivinä klo 17–21:

TI 25.6.
TI 2.7.
TI 9.7.
TI 16.7.
TI 23.7.
TI 30.7.

Karaokeillat ovat avoimia kaikille tasosta riippumatta – tervetuloa esittämään bravuurisi ja lempibiisisi Korjaamolle!

Terassibaarista saat kostuketta kultakurkullesi ja grilli on kuumana kaikkina iltoina. Aitoon Shinjuku-tunnelmaan pääset nappaamalla purtavat Korjaamon Sushibar + Winesta.

Vapaa pääsy!

Tilaa uutiskirjeemme!

Uutiskirjeemme tilaajana olet osa Töölö Urban Familya, joka yhdistää kulttuurista ja hyvästä elämästä nauttivat kaupunkilaiset. Toivotamme sinut tervetulleeksi ensimmäisellä kirjeellämme, josta pääset kertomaan sinua kiinnostavasta sisällöstä, sekä tutustumaan ja tilaamaan muiden perheemme toimipaikkojen uutiskirjeet. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt rekisteriselosteemme ja annat meille luvan tallentaa tietosi järjestelmään ja lähettää sinulle tilaamaasi sisältöä. Voit koska tahansa peruuttaa tai muuttaa viestintäasetuksiasi. Lisätietoja löydät rekisteriselosteestamme.

Tilaa uutiskirje