Salakino: Romeo + Juliet

24.07.2019 - 19:00 - 23:00, Vaunusali
Esitykset, Elokuvat

Sukella elokuvamaailmaan ainutlaatuisen teatterielämyksen kautta! Montaguen ja Capuletin suvut kutsuvat sinut juhlimaan palavaa ensirakkautta 90-luvun Verona Beachille.

Salakino: Romeo + Juliet

THESE VIOLENT DELIGHTS HAVE VIOLENT ENDS

Salakino ylpeänä esittää:
Baz Luhrmannin ROMEO + JULIET

Verona Beach, Miami, 1996. Nuorten sydänten palo, sukujen varjostava viha. Elokuva, esitys ja elävä miljöö. Sinut on kutsuttu ikimuistoiseen illanviettoon.

Baz Luhrmannin sähäkkä ROMEO + JULIET (1996) toi Shakespearen säkeet nykyaikaan. Nyt Salakino herättää henkiin itse elokuvan. Astu sisään Veronaan, jossa saatat löytää itsesi todistamasta Romeon ja Julian rakkaustarinan syntyhetkeä tai keskeltä Capuletien ja Montaguen sukujen välienselvittelyä.

Salakino on yhdistelmä teatteria, pakohuonepeliä ja elokuvanäytöstä. Katsojat pääsevät uppoutumaan Romeon ja Julian maailmaan ysäriklassikon näyttämöksi muuntuvassa Korjaamossa. Esiintyjiä seuraamalla ja ympäristöä tutkimalla tilasta voi löytää elokuvaan pohjautuvia kohtauksia – sekä paljon salaisuuksia! Ilta huipentuu elokuvanäytökseen, jota elävät esiintyjät tehostavat.

Yksikään Salakinon esitys ei ole toisensa kaltainen, sillä illan tahdin säädät sinä. Olet tapahtumien sykkeessä ja koet esityksen kaikilla aisteillasi. Omat valintasi määrittävät, mitä näet ja kenet kohtaat. Tilaa siis drinkki, sulaudu osaksi elokuvamaailmaa ja nauti illan ainutlaatuisesta tunnelmasta.

Halutessasi voit myös pukeutua elokuvan teeman mukaisesti. Hae inspiraatiota värisevästä 90-luvusta, illan elokuvasta ja aistikkaista kesäöistä. Näissä juhlissa et voi ylipukeutua!

Saavu paikalle ajoissa. Muista tutustua sinulle toimitettavaan ohjeistukseen.

Yhteistyössä
00100ENSEMBLE
Korjaamo
Korjaamo Kino

www.salakino.fi

Liput 39 €
Vip-lippupaketti neljälle 250 €

Osta lippuSiirry tapahtumaan Facebookissa

Tilaa uutiskirjeemme!

Uutiskirjeemme tilaajana olet osa Töölö Urban Familya, joka yhdistää kulttuurista ja hyvästä elämästä nauttivat kaupunkilaiset. Toivotamme sinut tervetulleeksi ensimmäisellä kirjeellämme, josta pääset kertomaan sinua kiinnostavasta sisällöstä, sekä tutustumaan ja tilaamaan muiden perheemme toimipaikkojen uutiskirjeet. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt rekisteriselosteemme ja annat meille luvan tallentaa tietosi järjestelmään ja lähettää sinulle tilaamaasi sisältöä. Voit koska tahansa peruuttaa tai muuttaa viestintäasetuksiasi. Lisätietoja löydät rekisteriselosteestamme.

Tilaa uutiskirje