Taste of Nikinmäki & Maku Brewing Korjaamolla

17.07.2019 - 16:00 - 21:00, Korjaamon kesäpiha
Ruoka ja juoma

Taste of Nikinmäki ja Maku Brewing yhdistävät voimansa Korjaamolla ja tuovat makunystyröitä hemmottelevan kombinaation bissen ja burgerin ystäville.

Taste of Nikinmäki & Maku Brewing Korjaamolla

Tästä ei tapahtuma parane! 17. heinäkuuta Taste of Nikinmäki ja Maku Brewing yhdistävät voimansa Korjaamolla ja tuovat makunystyröitä hemmottelevan kombinaation bissen ja burgerin ystäville: Taste of Nikinmäki loihtii paikan päällä kotikutoisia herkkuburgereita + kyytipojaksi Makun laadukasta pienpanimobisseä (IPA, Mosaic APA ja Chinook IPA). Nam! Hela hoito burger + bisse 10€, erikseen 6€. Tule ja tuo ystäväsi naatiskelemaan 17.7. keskiviikkona!

Siirry tapahtumaan Facebookissa

Tilaa uutiskirjeemme!

Uutiskirjeemme tilaajana olet osa Töölö Urban Familya, joka yhdistää kulttuurista ja hyvästä elämästä nauttivat kaupunkilaiset. Toivotamme sinut tervetulleeksi ensimmäisellä kirjeellämme, josta pääset kertomaan sinua kiinnostavasta sisällöstä, sekä tutustumaan ja tilaamaan muiden perheemme toimipaikkojen uutiskirjeet. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt rekisteriselosteemme ja annat meille luvan tallentaa tietosi järjestelmään ja lähettää sinulle tilaamaasi sisältöä. Voit koska tahansa peruuttaa tai muuttaa viestintäasetuksiasi. Lisätietoja löydät rekisteriselosteestamme.

Tilaa uutiskirje