Kesäpihan avajaiset: Ville Leinonen + DJ Skenikswee

29.05.2019 - 18:00 - 22:00
Musiikki

Kesäpihan ajavaisten viihtymisestä vastaa pitkän linjan laulaja-lauluntekijä Ville Leinonen. Vapaa pääsy.

Kesäpihan avajaiset: Ville Leinonen + DJ Skenikswee

Kesä on parasta viettää pihalla – nimittäin Korjaamon kesäpihalla! Terassi on jo auki ja pihagrillikin käy kohta kuumana, sillä kesäpihan avajaisbileitä juhlitaan rennoissa fiiliksissä keskiviikkona 29.5. klo 18.00–22.00.

Korjaamon Baari & Keittiö tarjoilee koko illan kesäisiä herkkuja isompaan ja pienempään nälkään ja ruuan kyytipojaksi löytyy niin Aperol Spritziä kuin muitakin kesäisiä juomia sekä tietysti hyviä oluita ja viinejä.

Kesäpihan ajavaisten viihtymisestä vastaa pitkän linjan laulaja-lauluntekijä Ville Leinonen. Leinonen tunnetaan parhaiten mm. Valumo-yhtyeen keulakuvana sekä 1970- ja 1980-luvun suomi-iskelmän versioinneistaan. Vaikka Leinonen on kulkenut läpi eri musiikkityylejä perinteisistä chanson- ja country-tunnelmoinneista konkreettisiin taustakohinoihin, niin ennen kaikkea Leinonen tunnetaan karismaattisista ja intensiivisistä soolokeikoistaan.

Illan levymusiikista vastaa DJ Skenikswee.

Tapahtuma on ikärajaton. Vapaa pääsy.

Keskiviikko 29.5.2019
KORJAAMON KESÄPIHAN AVAJAISET:
VILLE LEINONEN + Dj Skenikswee

Klo 18-22
Korjaamon kesäpiha /
Töölönkatu 51 A, 00250 Helsinki
V A P A A P Ä Ä S Y

Lämpimästi tervetuloa!

Siirry tapahtumaan Facebookissa

Tilaa uutiskirjeemme!

Uutiskirjeemme tilaajana olet osa Töölö Urban Familya, joka yhdistää kulttuurista ja hyvästä elämästä nauttivat kaupunkilaiset. Toivotamme sinut tervetulleeksi ensimmäisellä kirjeellämme, josta pääset kertomaan sinua kiinnostavasta sisällöstä, sekä tutustumaan ja tilaamaan muiden perheemme toimipaikkojen uutiskirjeet. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt rekisteriselosteemme ja annat meille luvan tallentaa tietosi järjestelmään ja lähettää sinulle tilaamaasi sisältöä. Voit koska tahansa peruuttaa tai muuttaa viestintäasetuksiasi. Lisätietoja löydät rekisteriselosteestamme.

Tilaa uutiskirje