The Royal Ballet: Within the Golden Hour / Uusi Cherkaouin koreografia / Flight Pattern

21.05.2019 - 18:00 - 22:00, Elokuvasali / Auditorio
Elokuvat

Kaksi tuoretta teosta ja yksi maailman kantaesitys kolmelta nykyhetken johtavalta koreografilta ovat malliesimerkkejä Royal Ballet’n nykytanssin osaamisesta.

The Royal Ballet: Within the Golden Hour / Uusi Cherkaouin koreografia / Flight Pattern

Kaksi tuoretta teosta ja yksi maailman kantaesitys kolmelta nykyhetken johtavalta koreografilta ovat malliesimerkkejä Royal Ballet’n nykytanssin osaamisesta. Vivaldin ja Bosson musiikkiin tehty ja auringonlaskun väreissä valaistu Christopher Wheeldonin Within the Golden Hour on rakennettu seitsemän eroavan ja pariutuvan pariskunnan ympärille. Crystal Piten Flight Pattern esitetään nyt ensimmäistä kertaa uudelleen. Se käyttää isoa ensemblea ja Góreckin tunnettua musiikkia hänen kolmannesta, Surullisten laulujen sinfoniastaan luodakseen kirvelevän ja kiihkeän kuvauksen ihmisjoukkojen vaelluksesta maasta toiseen. Näiden teosten välissä kantaesitetään Sidi Larbi Cherkaouin Royal Ballet’lle luoma uusi teos.

Koreografia: Christopher Wheeldon / Sidi Larbi Cherkaoui / Crystal Pite
Musiikki: Ezio Bosso, Henryk Górecki

Kesto/lenght (arvio/estim.) 3h 15min (2 väliaikaa/intermissions)

Tekstitetty englanniksi.

Osta lippu

Tilaa uutiskirjeemme!

Uutiskirjeemme tilaajana olet osa Töölö Urban Familya, joka yhdistää kulttuurista ja hyvästä elämästä nauttivat kaupunkilaiset. Toivotamme sinut tervetulleeksi ensimmäisellä kirjeellämme, josta pääset kertomaan sinua kiinnostavasta sisällöstä, sekä tutustumaan ja tilaamaan muiden perheemme toimipaikkojen uutiskirjeet. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt rekisteriselosteemme ja annat meille luvan tallentaa tietosi järjestelmään ja lähettää sinulle tilaamaasi sisältöä. Voit koska tahansa peruuttaa tai muuttaa viestintäasetuksiasi. Lisätietoja löydät rekisteriselosteestamme.

Tilaa uutiskirje