Nuori Voima -klubi: Pyhiinvaellus

17.05.2019 - 19:30 - 00:00, Vintti
Musiikki, Puhe

Kevään toisella klubilla teemana Pyhiinvaellus. Vieraina kirjailijat Monika Fagerholm, Sara Ehnholm Hielm sekä Hannele Mikaela Taivassalo. Illan päättää Joose Keskitalo.

Nuori Voima -klubi: Pyhiinvaellus

Tervetuloa kevään toiselle, Pyhiinvaellus-teemaiselle klubille!
Keskustelussa nähdään kirjailijatrio Monika Fagerholm, Sara Ehnholm Hielm sekä Hannele Mikaela Taivassalo, ja heidän aiheenaan on matkanteon vaikutus kirjoittamiseen ja kirjallisuuteen. Keskustelu käydään ruotsiksi ja se käännetään osittain suomeksi.

V.S. Luoma-aholta puolestaan nähdään Luonteita-esitys ja illan dj:nä toimii Oskari Onninen. Avantgarde-teemaisessa kriitikkobattlessa mittelevät Sini Mononen, Ilja Lehtinen ja Antti Hurskainen. Illan päättää Joose Keskitalo. Mukana illassa on myös AV-arkin videotaidetta.

Liput 10/12 euroa ovelta. Tervetuloa!

Yhteistyössä Helsinki Lit, Teos ja SARV.

Siirry tapahtumaan Facebookissa

Tilaa uutiskirjeemme!

Uutiskirjeemme tilaajana olet osa Töölö Urban Familya, joka yhdistää kulttuurista ja hyvästä elämästä nauttivat kaupunkilaiset. Toivotamme sinut tervetulleeksi ensimmäisellä kirjeellämme, josta pääset kertomaan sinua kiinnostavasta sisällöstä, sekä tutustumaan ja tilaamaan muiden perheemme toimipaikkojen uutiskirjeet. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt rekisteriselosteemme ja annat meille luvan tallentaa tietosi järjestelmään ja lähettää sinulle tilaamaasi sisältöä. Voit koska tahansa peruuttaa tai muuttaa viestintäasetuksiasi. Lisätietoja löydät rekisteriselosteestamme.

Tilaa uutiskirje