Korjaamon kevätmarkkinat

11.05.2019, Vaunusali
Markkinat

Korjaamon kevätmarkkinoilla yhdistyvät kaunis ja kestävä design, kulttuuri ja herkuttelu.

Korjaamon kevätmarkkinat

Korjaamon kevätmarkkinoilla yhdistyvät kaunis ja kestävä design, kulttuuri ja herkuttelu. Markkinoilta voi hankkia asusteet kevään juhliin, uusia piristäviä sisustustuotteita kotiin tai ilahduttavimmat äitienpäivälahjat. Markkinalöytöjen ohessa nautiskellaan Korjaamon brunssilla.

La 11.5. klo 11–17
Vaunusali
VAPAA PÄÄSY

MYYJÄT

Annukka Laine
ASIATIQUE
ASMI
Cococo
Dock Helsinki / Anna Koo Oy
Einari et elli
Excuse My BonBon
Farfalla.fi
Heidin Fabriikki
Helmipöllön Korupaja
House of Silin
Ilo-korut
Ilone
JOLIER
JÄNNÄ
Kauneve
Kepardi Company
Kolme Cosmetics
Leanika leatherwork
Leila
Line Pieces
Marjaana Niskanen
Mehiläisfarmi Elma B
Mine Güngör
Moimini
Pietamo
RUOKO design
Rita Vargas
RAE FACTORY
RIEMUpuoti
Ruter knekt design
Sahrasshop
Sirokoru
Snowdrop
SCND
Stylework Finland
Taputapu
TYLLi
The Natural Beauty Shop, Finland
Tyypit
Haraldin Kenkä / THYRA GORM
TtoE
Tyyki
Unelma Puoti
Utu Textiles
Vanja Sea
Venka&Vinka
Wästikivi
YCM

MYYJÄKSI KEVÄTMARKKINOILLE?
Korjaamon markkinoilla tavoitat kerralla suuren joukon sisustuksesta, designista, ruokakulttuurista ja hyvästä elämästä kiinnostuneita kaupunkilaisia sekä osallistut helposti ja vaivattomasti tasokkaaseen tapahtumaan.

Lue lisää markkinoista ja ilmoittaudu myyjäksi täällä.

Early bird -tarjous: -10 % myyntipaikkojen hinnasta, kun ilmoittaudut viimeistään 15.3.

Tilaa uutiskirjeemme!

Uutiskirjeemme tilaajana olet osa Töölö Urban Familya, joka yhdistää kulttuurista ja hyvästä elämästä nauttivat kaupunkilaiset. Toivotamme sinut tervetulleeksi ensimmäisellä kirjeellämme, josta pääset kertomaan sinua kiinnostavasta sisällöstä, sekä tutustumaan ja tilaamaan muiden perheemme toimipaikkojen uutiskirjeet. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt rekisteriselosteemme ja annat meille luvan tallentaa tietosi järjestelmään ja lähettää sinulle tilaamaasi sisältöä. Voit koska tahansa peruuttaa tai muuttaa viestintäasetuksiasi. Lisätietoja löydät rekisteriselosteestamme.

Tilaa uutiskirje