Eero Jääskeläinen: Pictura Luce Effecta – Valomaalauksia

17.04.2019, Korjaamon Aulagalleria
Kuvataide

Eero Jääskeläisen "Pictura Luce Effecta - Valomaalauksia" -näyttely Korjaamon Aulagalleriassa.

Eero Jääskeläinen: Pictura Luce Effecta – Valomaalauksia

Eero Jääskeläinen
Pictura Luce Effecta - Valomaalauksia
Kulttuuritehdas Korjaamolla 10.4.–27.4.2019

Pictura Luce Effecta on latinaa ja tarkoittaa valomaalausta. Eero Jääskeläisen valokuvanäyttely rakentuu tämän teeman ympärille tuoden esille valokuvan maalauksellisen ja graafisen puolen urbaanissa ympäristössä. Abstraktia tyylisuuntaa edustava näyttely on Jääskeläisen kolmas yksityisnäyttely Helsingissä.

Hänen teoksensa "Infinity, 2017" palkittiin tänä vuonna newyorkilaisen FRESCO Foundation -nimisen järjestön toimesta Nova Prize -palkinnolla.

FRESCO Foundation:
“Eero Jääskeläinen’s photographic practice is informed by his training as a graphic designer, as evidenced by his focus on highlighting and distorting linear elements throughout his creative process. Taking painterly approach to the medium, the Finnish artist is interested in capturing the effects of the ubiquitous, hidden energies of the urban experience. In Infinity, through slow-shutter photography, he creates lyrical, abstract photographs that are suggestive of the circulating forces within the protean urban body. The strands of captured light may also be seen as oblique references to cosmic imagery or even certain formal components of street art; however, the artist hopes viewers will engage and decipher his work based on their own instinct. While the subject of matter of Jääskeläinen’s photograph relates to nearly every work in the exhibition, the emphasis on linear warping places it in direct conversation with Mengfan Bai’s oil painting, as both artists contemplate the role of grids in urban contexts. Moreover, the work’s title conditions viewers to make comparisons between Jääskeläinen’s art and that of Lily Reeves and Minju Kim.”

Jääskeläinen on kotoisin Pohjois-Karjalasta Nurmeksesta ja työskentelee nykyisin graafisena suunnittelijana Helsingissä.

www.valovoima.fi
www.instagram.com/eerojaask/

Yhteistyössä: Markkinointitoimisto Johdin Oy
Järjestänyt: Rigulio Graak

Siirry tapahtumaan Facebookissa

Korjaamo Kino Töölö

Töölönkatu 51 b 00250 Helsinki Puh. 0400 824 229

ma-pe 9:00-20:00

la-su 11:00-20:00

Lipunmyynti sulkeutuu aina illan viimeisen elokuvanäytöksen alkaessa.

Korjaamo Kino Bio Rex

Mannerheimintie 22-24 00100 Helsinki Puh. 040 334 56 17 (Huom! Käytössä vain teatterin ollessa auki.)

ma-to suljettu

pe 17:00-20:00

la-su 13:00-20:00

Lipunmyynti aukeaa tuntia ennen ensimmäistä näytöstä ja sulkeutuu viimeisen näytöksen alkaessa.

Korjaamon neuvonta

ma-pe 09:00-20:00

la-su 11:00-20:00

Liput Korjaamon maksullisiin tapahtumiin ja keikoille myy Tiketti.

Korjaamo Kinon elokuvien liput osoitteesta www.korjaamokino.fi. Neuvonnan ja lipunmyynnin puh. 0400 824 229.

Korjaamon ravintola

ma 11:00-14:00

ti-to 11:00-23:00

pe-la 11:00-02:00

su 11:00-17:00

Lounas ma-pe klo 11–14 Ks. lounaslista Brunssi la-su klo 11–15 À la carte ti-la klo 16–22 (ei ma, eikä su) Pöytävaraukset TableOnlinen kautta tai puh. 040 504 0942. Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Yhteystiedot

neuvonta(at)korjaamo.fi

Neuvonta, tapahtumien lipunmyynti & Korjaamo Kino: +358 400 824 229

Korjaamon tietosuojaseloste

Töölö Urbanin rekisteriseloste

Risuja vai ruusuja? Kerro meille!Anna palautetta

Tilaa uutiskirjeemme!

Uutiskirjeemme tilaajana olet osa Töölö Urban Familya, joka yhdistää kulttuurista ja hyvästä elämästä nauttivat kaupunkilaiset. Toivotamme sinut tervetulleeksi ensimmäisellä kirjeellämme, josta pääset kertomaan sinua kiinnostavasta sisällöstä, sekä tutustumaan ja tilaamaan muiden perheemme toimipaikkojen uutiskirjeet. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt rekisteriselosteemme ja annat meille luvan tallentaa tietosi järjestelmään ja lähettää sinulle tilaamaasi sisältöä. Voit koska tahansa peruuttaa tai muuttaa viestintäasetuksiasi. Lisätietoja löydät rekisteriselosteestamme.

Tilaa uutiskirje