Borderlines-runoklubi

29.03.2019, Kulmasali

Kansainvälinen nuorten lavarunoilijoiden Borderlines -hanke huipentuu Korjaamon Kulmasalissa.

Borderlines-runoklubi

Kansainvälinen nuorten lavarunoilijoiden Borderlines -hanke huipentuu Suomen osalta perjantaina 29.3. klo 20 Korjaamon Kulmasalissa, kaikille pääsymaksuttomassa runotilaisuudessa, kun projektiin osallistuneet nuoret sanataiturit nousevat lavalle esittämään omia runojaan. Borderlines -projektissa nuoret lavarunoilijat ja spoken word -artistit kirjoittivat runoja henkisistä, fyysistä sekä eri valtioiden välisistä raja-aidoista.

Illan kutsuvierasrunoilijoina kuullaan seuraavia henkilöitä: Aatos Ketvel, Veera Ojola, Emma Leppo, Sofia K., Kati Kristina, Pauli Pietilä, Iiris Laisi, Anu Hokkanen, Lotta Atoll sekä Wiivi Koskela. Tilaisuuden juontaa Borderlines-hankkeen Suomen vetäjä, runoilija Harri Hertell.

Tilaisuuden mahdollistaa Kulttuuritehdas Korjaamo, joka on myös toiminut hankkeen tukijana Suomessa. Tapahtumaa kansainvälisesti koordinoi englantilainen Boomsatsuma.

Kutsuvierasrunoilijoiden jälkeen pidetään open mic -osuus, jonka aikana kuka tahansa on tervetullut esittämään omia runojaan samoista teemoista. Ennakkoilmoittautuminen on välttämätöntä ja jokaisella avomikittäjällä on 5 minuuttia aikaa esittää omia tuotoksiaan. Ennakkoilmoittautumiset: harri.hertell@gmail.com

Tilaisuus tullaan järjestämään samaan aikaan kahdeksassa eri maassa ja kunkin maan tapahtuma lähetetään live-striiminä maailmalle eli tapahtumaa voi myös seurata maksutta Korjaamon Youtube-kanavan kautta.

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Vapaa pääsy. K-18

Lisätietoja Borderlines-hankkeesta: https://www.borderlinespoetry.com/

Siirry tapahtumaan Facebookissa

Tilaa uutiskirjeemme!

Uutiskirjeemme tilaajana olet osa Töölö Urban Familya, joka yhdistää kulttuurista ja hyvästä elämästä nauttivat kaupunkilaiset. Toivotamme sinut tervetulleeksi ensimmäisellä kirjeellämme, josta pääset kertomaan sinua kiinnostavasta sisällöstä, sekä tutustumaan ja tilaamaan muiden perheemme toimipaikkojen uutiskirjeet. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt rekisteriselosteemme ja annat meille luvan tallentaa tietosi järjestelmään ja lähettää sinulle tilaamaasi sisältöä. Voit koska tahansa peruuttaa tai muuttaa viestintäasetuksiasi. Lisätietoja löydät rekisteriselosteestamme.

Tilaa uutiskirje