Helsinki Natural Wine 2019

22.03.2019 - 16:00 - 23:00, Vaunusali
Ruoka ja juoma

Helsinki Natural Wine brings you an awesome selection of natural wines and ciders from a great line up of producers.

Helsinki Natural Wine 2019

Welcome to the first annual Helsinki Natural Wine in March 2019! We are excited to bring you an awesome selection of natural wines and ciders from a great line up of producers

Over 100 different natural wines by the glass, plenty of real ciders and beer (really sour ones as well) will keep you happy and kickstart the spring after the long winter. Restaurants The Way from Kallio, Sicapelle from Porvoo and Wino & Plein also from Kallio will join their kitchens to bring you delicious dishes throughout the weekend.

More info: www.helsinkinaturalwine.com

OPENING TIMES
Friday 22.3. 16.00–23.00
Saturday 23.3. 14.00–23.00

TICKETS
Tickets are on sale! Ticket also includes a Riedel wine glass, nfc-payment card for fast service. Advance tickets 13 €, tickets from the door 15 €.

More information about the festivals & tastings will be published during the winter. Keep up with news and join our Facebook event or bookmark our website at helsinkinaturalwine.com

The event is organised by Turku Food & Wine Fest Oy in colloboration with Korjaamo Culture Factory. Turku Food & Wine Fest’s other events include Turku Craft Beer Festival and Turku Food & Wine Festival.

Osta lippuSiirry tapahtumaan Facebookissa

Tilaa uutiskirjeemme!

Uutiskirjeemme tilaajana olet osa Töölö Urban Familya, joka yhdistää kulttuurista ja hyvästä elämästä nauttivat kaupunkilaiset. Toivotamme sinut tervetulleeksi ensimmäisellä kirjeellämme, josta pääset kertomaan sinua kiinnostavasta sisällöstä, sekä tutustumaan ja tilaamaan muiden perheemme toimipaikkojen uutiskirjeet. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt rekisteriselosteemme ja annat meille luvan tallentaa tietosi järjestelmään ja lähettää sinulle tilaamaasi sisältöä. Voit koska tahansa peruuttaa tai muuttaa viestintäasetuksiasi. Lisätietoja löydät rekisteriselosteestamme.

Tilaa uutiskirje