Profetia

20.03.2019 - 19:00 - 22:00, Kulmasali
Esitykset, Puhe

Koomikko Juuso Kekkosen uusi show Profetia yhdistää huumoria ja räiskyvää tiedettä ennennäkemättömällä tavalla. Luvassa mieleenpainuvia ahaa- ja hahaa - elämyksiä.

Profetia

Ainutlaatuinen tiede-komediashow

Mitä yhteistä on ilmastonmuutoksella, näyttävillä tiedetempuilla ja kultin perustamisella?

Koomikko Juuso Kekkosen uusi show Profetia yhdistää huumoria ja räiskyvää tiedettä ennennäkemättömällä tavalla. Karismaattinen Kekkonen johdattelee yleisön mystisen tunnelman kautta tieteen ja ilmastonmuutoksen kysymysten ytimeen, selkokielellä ja nauruhermoja hyväillen. Luvassa mieleenpainuvia ahaa- ja hahaa -elämyksiä.

Juuso Kekkosella on pitkä historia tiedekeskus Heurekan tiede-esitysten esittäjänä sekä stand up - koomikkona. Kekkosta rakastetaan hänen tavastaan puhua monimutkaisista ja ristiriitaisista aiheista kansantajuisesti ja hauskasti. Hänet tunnetaan entuudestaan palkitusta, sukupuolen moninaisuutta käsitelleestä Outo homo -esityksestä sekä Yle Kioskille tekemistään videoista, joita on katsottu yhteensä lähes puoli miljoona kertaa.

Esityksen ohjaa palkittu tiedeshow-ohjaaja Nina Rinkinen. Hänen suunnittelemansa Cool Fire-show on voittanut International Science Show Cupin vuonna 2015.

Jokaisen esityksen jälkeen järjestetään keskustelutilaisuus, jossa Kekkonen ja vaihtuvat vieraat pohtivat ilmastonmuutosta sekä muita esityksen teemoja. Keskustelujen aikana myös yleisöllä on mahdollisuus esittää kysymyksiä niin Kekkoselle kuin hänen vierailleen. Keskustelutilaisuudet julkaistaan podcasteina osoitteessa www.juusokekkonen.fi/profetia

Kesto: 2h (esitys 1h 15min, väliaika 15min, keskustelutilaisuus 30min)
Ikäraja: K-18

Liput: Tiketti

Pressikuvat: http://bit.ly/ProfetiaKuvat (Kuvat: Anniina Joensalo)

Työryhmä:
Ohjaus: Nina Rinkinen
Käsikirjoitus ja esiintyminen: Juuso Kekkonen
Valosuunnittelu: Jarkko Forsman
Äänisuunnittelu: Otso Helos
Lavastus- ja pukusuunnittelu: Unni Leinonen
Tuotanto: Mira Eskelinen

Osta lippuSiirry tapahtumaan Facebookissa

Tilaa uutiskirjeemme!

Uutiskirjeemme tilaajana olet osa Töölö Urban Familya, joka yhdistää kulttuurista ja hyvästä elämästä nauttivat kaupunkilaiset. Toivotamme sinut tervetulleeksi ensimmäisellä kirjeellämme, josta pääset kertomaan sinua kiinnostavasta sisällöstä, sekä tutustumaan ja tilaamaan muiden perheemme toimipaikkojen uutiskirjeet. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt rekisteriselosteemme ja annat meille luvan tallentaa tietosi järjestelmään ja lähettää sinulle tilaamaasi sisältöä. Voit koska tahansa peruuttaa tai muuttaa viestintäasetuksiasi. Lisätietoja löydät rekisteriselosteestamme.

Tilaa uutiskirje