Maailmanparannusklubi II

19.03.2019 - 17:30 - 19:00, Vintti
Puhe

Maailmanparannusklubi on dokumentaristi ja kirjailija Elina Hirvosen kuratoima keskusteluohjelma, jossa kirjaimellisesti pyritään parantamaan maailmaa. Klubi järjestetään Korjaamolla kolme kertaa kevään 2019 aikana. Vapaa pääsy.

Maailmanparannusklubi II

Maailmanparannusklubi on dokumentaristi ja kirjailija Elina Hirvosen kuratoima keskusteluohjelma, jossa kirjaimellisesti pyritään parantamaan maailmaa. Helmikuun Sanoin-festivaalilla alkunsa saanut klubikokonaisuus keskittyy nostamaan ilmastonmuutoksen politiikan ja arkipäivämme keskiöön voimaannuttavalla, mutta rehellisellä tavalla. Pureudumme klubilla ilmastonmuutoksen oikeisiin syihin ja tehokkaisiin vaikutuskeinoihin ja jätämme kahvinporojen kierrätyksen vähemmälle.

Maailma investoi yhä öljyyn ja kaasuun, vaikka ilmastonmuutoksen torjumiseksi fossiilisista polttoaineista pitäisi päästä nopeasti eroon. Lentoliikenne ja lihan kulutus kasvavat nopeasti, vaikka ilmaston kannalta suunnan pitäisi olla aivan toinen. The Economist -lehti kirjoitti viime vuonna, että olemme häviämässä taistelun ilmastonmuutosta vastaan. Onko arvio oikea? Mitä pitää tehdä, jotta niin ei tapahdu? Miten elinkeinoelämä ja tavalliset kansalaiset voivat olla osa ratkaisua?

Toisella Maailmanparannusklubilla keskustelua elintavoista ja elinkeinoelämästä alustavat Sitrasta ilmastoratkaisujen asiantuntija Tuuli Hietaniemi, Climate Leadership Coalitionin toiminnanjohtaja Jouni Keronen sekä VTT:n Elintarvikeratkaisut-tutkimustiimin päällikkö Emilia Nordlund.

Puheenvuorojen jälkeen keskustelua käydään Elina Hirvosen johdattelemana. Kannustamme yleisöä osallistumaan keskusteluun, sillä tämä on tilaisuus, jossa ei voi esittää tyhmiä tai liian mahtipontisia kysymyksiä.

Tervetuloa töiden jälkeen Töölöön vaikuttamaan ja parantamaan maailmaa.

VAPAA PÄÄSY

Maailmanparannusklubi II on toinen osa kolmiosaista klubikokonaisuutta, joka järjestetään Kulttuuritehdas Korjaamolla keväällä 2019.

Siirry tapahtumaan Facebookissa

Korjaamo Kino Töölö

Töölönkatu 51 b 00250 Helsinki Puh. 0400 824 229

ma-pe 9:00-20:00

la-su 11:00-20:00

Lipunmyynti sulkeutuu aina illan viimeisen elokuvanäytöksen alkaessa.

Korjaamo Kino Bio Rex

Mannerheimintie 22-24 00100 Helsinki Puh. 040 334 56 17 (Huom! Käytössä vain teatterin ollessa auki.)

ma-to suljettu

pe 17:00-20:00

la-su 13:00-20:00

Lipunmyynti aukeaa tuntia ennen ensimmäistä näytöstä ja sulkeutuu viimeisen näytöksen alkaessa.

Korjaamo asiakaspalvelu

ma-pe 09:00-20:00

la-su 11:00-20:00

Tapahtuma- ja keikkaliput myy Tiketti. Elokuvaliput osoitteesta www.korjaamokino.fi. Asiakaspalvelun puh. 0400 824 229.

Korjaamon ravintola

ma 11:00-14:00

ti-to 11:00-23:00

pe-la 11:00-02:00

su 11:00-17:00

Lounas ma-pe klo 11–14. Katso lounaslista. Brunssi la-su klo 11–15. À la carte ti-la klo 16–22 (ei ma, eikä su). Varaa pöytä tai puh. 040 504 0942. Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Yhteystiedot

neuvonta(at)korjaamo.fi

Neuvonta, tapahtumien lipunmyynti & Korjaamo Kino: +358 400 824 229

Korjaamon tietosuojaseloste

Töölö Urbanin rekisteriseloste

Risuja vai ruusuja? Kerro meille!Anna palautetta

Tilaa uutiskirjeemme!

Uutiskirjeemme tilaajana olet osa Töölö Urban Familya, joka yhdistää kulttuurista ja hyvästä elämästä nauttivat kaupunkilaiset. Toivotamme sinut tervetulleeksi ensimmäisellä kirjeellämme, josta pääset kertomaan sinua kiinnostavasta sisällöstä, sekä tutustumaan ja tilaamaan muiden perheemme toimipaikkojen uutiskirjeet. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt rekisteriselosteemme ja annat meille luvan tallentaa tietosi järjestelmään ja lähettää sinulle tilaamaasi sisältöä. Voit koska tahansa peruuttaa tai muuttaa viestintäasetuksiasi. Lisätietoja löydät rekisteriselosteestamme.

Tilaa uutiskirje