JOOSE KESKITALO, HULLU RUUSU

16.02.2019 - 17.02.2019, Vaunusali
Musiikki

Savonlinnassa asuva Joose Keskitalo on vakiinnuttanut asemansa yhtenä 2000-luvun Suomen kiitetyimmistä ja omaleimaisimmista lauluntekijöistä.

JOOSE KESKITALO, HULLU RUUSU

Savonlinnassa asuva Joose Keskitalo on vakiinnuttanut asemansa yhtenä 2000-luvun Suomen kiitetyimmistä ja omaleimaisimmista lauluntekijöistä. ”En lähde surussa” on yhdeksäs hänen nimellään julkaistu albumi ja toinen yhdessä The Mystic Revelation of Teppo Repo -yhtyeen kanssa.

Keskitalo sai kehuvia arvioita ja kulttimainetta jo Luoja auta -debyytillään (2004), jonka ”myrkkyruiskukitaran” kanssa esitetyt karut ja tunteelliset laulut erottuivat joukosta niin uskonnollisen kuvastonsa kuin rosoisen toteutuksensa ansiosta. Sittemmin Keskitalo on levyttänyt enimmäkseen bändien kanssa, mutta vähäeleinen ja orgaaninen musiikillinen linja on yhteistä kaikille hänen omille levyilleen. Teemat ovat tuotannon eri vaiheissa vaihdelleet kuoleman ja maailmanlopun näyistä ihmissuhdeaiheisiin, unikuviin ja esoteerisiin aiheisiin. En lähde surussa -levyn teksteissä on vivahteita näistä kaikista. Taustalla soittaa edellisen Julius Caesarin anatomia -albumin tapaan myös The Mystic Revelation Of Teppo Repo -yhtyeessä vaikuttavia muusikoita, jotka tuovat Keskitalon musiikkiin vaikutteita Love-progesta, jazzista ja erilaisista etnisistä musiikeista.

Varsinaisen oman tuotantonsa ohella Keskitalo on esiintynyt useissa muissakin kokoonpanoissa ja projekteissa, kuten Harmaa Gettossa, Paavoharjussa, Inariveljissä ja viimeisimpänä Treessä. Hänen nuoruusvuosiaan Savonlinnan underground-piireissä on dokumentoitu Paavoharjusta tunnetun Lauri Ainalan elokuvaan Unien Savonlinna ja tämän toimittamaan, keväällä 2018 mediahuomiota herättäneeseen Tuote-kirjaan.

Hullu Ruusu on biisintekijäkaksikon Merita Bergin ja Antti Hermajan
yhteinen väkevä laps'. Viime vuonna julkaistu debyyttialbumi mainittiin
mm. Helsingin Sanomien vuoden levyihin ja sai muutenkin hyvän
vastaanoton, mutta yhtye joutui pian vetäytymään keikoilta
biisintekijäkaksikon keskinäisten sydänsurujen takia. Keikkatauon aikana
syntyi sopu sekä Hullu Ruusun tuleva, toinen albumi "Rehab", jonka Helmi Levyt
julkaisee helmikuussa.

Sydänsurut on lusittu, puukot tupessa ja kuinka ollakaan, nyt yhtye on jälleen voimissaan, mullasta noussut ja valmiina yllättämään!

Lauantai 16.2.2019
JOOSE KESKITALO
HULLU RUUSU

ovet 20.00
K-18
Korjaamo, Vaunusali / Töölönkatu 51 A, 00250 Helsinki

Liput ennakko 15€ sis. tiketin palv.maksu / ovelta 17€
Korjaamolaiset 14€ sis. tiketin palv.maksu / ovelta 16€

Eteispalvelumaksu 3 €.

https://www.facebook.com/joosekeskitalo/
https://www.facebook.com/hulluruusu/

Osta lippuSiirry tapahtumaan Facebookissa

Tilaa uutiskirjeemme!

Uutiskirjeemme tilaajana olet osa Töölö Urban Familya, joka yhdistää kulttuurista ja hyvästä elämästä nauttivat kaupunkilaiset. Toivotamme sinut tervetulleeksi ensimmäisellä kirjeellämme, josta pääset kertomaan sinua kiinnostavasta sisällöstä, sekä tutustumaan ja tilaamaan muiden perheemme toimipaikkojen uutiskirjeet. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt rekisteriselosteemme ja annat meille luvan tallentaa tietosi järjestelmään ja lähettää sinulle tilaamaasi sisältöä. Voit koska tahansa peruuttaa tai muuttaa viestintäasetuksiasi. Lisätietoja löydät rekisteriselosteestamme.

Tilaa uutiskirje