LUCA DELGADO: VALOA KOHTI

11.02.2019, Korjaamon Aulagalleria
Kuvataide

Luca Delgadon soolonäyttely Korjaamon Aulagalleriassa.

LUCA DELGADO: VALOA KOHTI

Luca Delgado:
"Valoa Kohti"
11.02.–06.03.2019
Korjaamon Aulagalleria

Avajaiset 13.02 18-20.30. Avajaisissa mukana Korjaamon Baari & Keittiö "Happy Hour" -hinnoin.

Luca Delgado on Helsingissä työskentelevä kuvataiteilija ja visionary. Hän on valmistunut Taidemaalariksi 2013-2017 Vapaasta Taidekoulussa, opiskellut Goethen ja Albersin värioppia ja elävän mallin piirustusta Vapaan Taidekoulun kursseilla 2008-13. Aikaisempia opintoja oli HELTEC, DTP, 2007-10, kuvajournalismin opinnot HEO v. 2010-11, Helsingin Taiteilijaseura ry Nuorten taidekoulu 2006-7.

Delgado on pitänyt yksityisnäyttelyitä ja osallistunut ryhmänäyttelyihin vuodesta 2007 kotimaassa, kansainvalisiin ryhmänäyttelyihin hän on osallistunut vuodesta 2014.

Lisätietoa: www.facebook.com/lucadelgadoart


Luca Delgado:
"Käytän maalauksessa öljy- ja akryylivärejä sekä Led-valoja yhdistettyinä kuivapigmentteihin. Tuotantoni keskeisiä piirteitä ovat selkeä ja epäselkeä muoto yhdistettynä, kokemuksellisuuteen, värienkäyttöön, maalauksellisuuteen ja tekniikoiden yhdistämiseen. Teoksieni teema kuvaa pyrkimystäni saada maalauksen keinoin esille muistikuvia, näkyjä ja mitä erilaisimpien todellisuuksien tasoja. Unenomainen ja todellisuuden rinnastaminen yhdistyvät maalauksissani kokonaisuudeksi.

Teoksissani jatkumo sekä yhtenäinen tarinanomainen kuvakieli on esiintynyt saman tematiikan muotokielenä. Yhdistän teoksissani piirustuksen, maalauksen sekä additiivisen, sähköisen värin pyrkimyksenä saada näkyvän maailman ulkopuolella olevaa todellisuutta näkyväksi. Kaikki nämä elementit, assosiatiivisesti järjestettyinä, vastaavat sitä kuvitelmaa, joka syntyy symboleiksi tiivistyneistä muistoista. Kaikki maalauksen yksityiskohdat ovat muistista peräisin sekä unimailmasta. Työskentelen prosessinomaisesti ja sarjalisesti. Teosteni teemat ja aiheet ovat vuosien varrella vaihdelleet unimailmasta ja shamanismisen maailman kanavaan sekä visionariseen että visualisuuteen – kuten aika, ääni, olemassaolo, ihmisyys, henkisyys, valaistuminen – visionary taiteen maalamisesta aina maisemiin ja henkimailman kuva- aiheisiin. Teemojen laajuudesta johtuen teen isoja teossarjoja, joihin syntyy uusia osia useidenkin vuosien ajan.’

Viime vuodet työskentelyäni ovat motivoineet erityisesti visionärinen taidemuoto ja hengellisyys. Olen työstanyt ajatusta valon ja värien moniulotteisuutta klassiseen tyylisuuntausten jatkumisesta nykytaiteeseen käyttäen Shamanismista ayahuosca aiheita. Tavoitteeni on lisätä ymmärrystä taiteen monikerroksellisuutta kohtaan tarjoten katsojalle keinoja taiteen yksilölliseen tulkintaan. Taiteilijana haluan yllättää, tuottaa elämyksiä, inspiroida ja saada jatkumoa."


Sponsorit:
Kulttuuritehdas Korjaamo
HCPSpirit
Art Society Soho Helsinki
FlyAR

Järjestäjä:
Rigulio Graak

Siirry tapahtumaan Facebookissa

Korjaamo Kino Töölö

Töölönkatu 51 b 00250 Helsinki Puh. 0400 824 229

ma-pe 9:00-20:00

la-su 11:00-20:00

Lipunmyynti sulkeutuu aina illan viimeisen elokuvanäytöksen alkaessa.

Korjaamo Kino Bio Rex

Mannerheimintie 22-24 00100 Helsinki Puh. 040 334 56 17 (Huom! Käytössä vain teatterin ollessa auki.)

ma-to suljettu

pe 17:00-20:00

la-su 13:00-20:00

Lipunmyynti aukeaa tuntia ennen ensimmäistä näytöstä ja sulkeutuu viimeisen näytöksen alkaessa.

Korjaamon neuvonta

ma-pe 09:00-20:00

la-su 11:00-20:00

Liput Korjaamon maksullisiin tapahtumiin ja keikoille myy Tiketti.

Korjaamo Kinon elokuvien liput osoitteesta www.korjaamokino.fi. Neuvonnan ja lipunmyynnin puh. 0400 824 229.

Korjaamon ravintola

ma 11:00-20:00

ti-to 11:00-23:00

pe-la 11:00-02:00

su 11:00-17:00

Lounas ma-pe klo 11–14. Ks. lounaslista. Brunssi la-su klo 11–15. À la carte ti-la klo 16–22 (ei ma, eikä su). Pöytävaraukset TableOnlinen kautta tai puh. 040 504 0942. Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Yhteystiedot

neuvonta(at)korjaamo.fi

Neuvonta, tapahtumien lipunmyynti & Korjaamo Kino: +358 400 824 229

Korjaamon tietosuojaseloste

Töölö Urbanin rekisteriseloste

Risuja vai ruusuja? Kerro meille!Anna palautetta

Tilaa uutiskirjeemme!

Uutiskirjeemme tilaajana olet osa Töölö Urban Familya, joka yhdistää kulttuurista ja hyvästä elämästä nauttivat kaupunkilaiset. Toivotamme sinut tervetulleeksi ensimmäisellä kirjeellämme, josta pääset kertomaan sinua kiinnostavasta sisällöstä, sekä tutustumaan ja tilaamaan muiden perheemme toimipaikkojen uutiskirjeet. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt rekisteriselosteemme ja annat meille luvan tallentaa tietosi järjestelmään ja lähettää sinulle tilaamaasi sisältöä. Voit koska tahansa peruuttaa tai muuttaa viestintäasetuksiasi. Lisätietoja löydät rekisteriselosteestamme.

Tilaa uutiskirje