Runojooga

08.02.2019 - 11:00 - 12:00, Kasvihuone
Jooga ja venyttely, Puhe

Runojooga

Runojoogassa avataan kehoa yin-joogatyylistä tutuin asanoin. Asanoissa viivytään pidempiä hetkiä ja samanaikaisesti nautitaan runoilija Kaija Rantakarin viimeisimmän palkitun teoksen Koko meren laajuus luennasta. Yin-jooga on mainio tapa rauhoittaa parasympaattista hermostoamme ja tehostaa sidekudostemme aineenvaihduntaa. Samalla annamme kehollemme mahdollisuuden palautua.

Joogatunnin ohjaa RYT-200 kouluttautunut joogaohjaaja Elina Tervonen

Kaija Rantakari on helsinkiläinen runoilija, kirjansitoja ja kollaasitaiteilija. Kokoelma Koko meren laajuus julkaistiin elokuussa 2018 Poesialta ja se on voittanut mm. toiselle teokselle myönnettävän Toisinkoinen-kirjallisuuspalkinnon sekä Kalevi Jäntin palkinnon vuonna 2018.

”Äärimmäisen tarkka sisäänhengityksen ja kosketuksen kuvaus havainnollistaa Kaija Rantakarin paradoksin: hänen runoutensa on melkein kiusallisen intiimiä, vaikka se ei tee elettäkään ollakseen rajua tai paljastavaa. Kuin astuisi pimeään huoneeseen vieraiden ihmisten seurassa ja joutuisi tunnustelemaan tiensä ulos.

Kumma kyllä, kokemuksesta on kiitollinen.”

  • Vesa Rantama / Helsingin Sanomat

Mukaan tarvitset oman joogamaton ja lämpöisät mutta rennot vaatteet.

Osallistujat voivat myös ostaa Kaija Rantakarin teoksen omakseen tunnin jälkeen.

Liput tulevat myyntiin tammikuussa.

Siirry tapahtumaan Facebookissa

Tilaa uutiskirjeemme!

Uutiskirjeemme tilaajana olet osa Töölö Urban Familya, joka yhdistää kulttuurista ja hyvästä elämästä nauttivat kaupunkilaiset. Toivotamme sinut tervetulleeksi ensimmäisellä kirjeellämme, josta pääset kertomaan sinua kiinnostavasta sisällöstä, sekä tutustumaan ja tilaamaan muiden perheemme toimipaikkojen uutiskirjeet. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt rekisteriselosteemme ja annat meille luvan tallentaa tietosi järjestelmään ja lähettää sinulle tilaamaasi sisältöä. Voit koska tahansa peruuttaa tai muuttaa viestintäasetuksiasi. Lisätietoja löydät rekisteriselosteestamme.

Tilaa uutiskirje