The Good Guys Kombucha-tasting

23.01.2019, Vintti
Ruoka ja juoma

Haluatko tietää, mistä kombucha-villityksessä on kyse ja mitä kombucha oikeastaan on? The Good Guys järjestää Korjaamolla tastingin, jossa pääset maistamaan useita erilaisia laatuja herkullisten ruokien kera.

The Good Guys Kombucha-tasting

Come & see what the fizz is all about!

Haluatko tietää, mistä kombucha-villityksessä on kyse ja mitä kombucha oikeastaan on? The Good Guys järjestää Korjaamolla tastingin, jossa pääset maistamaan useita erilaisia laatuja – aina perinteisestä maustamattomasta kombuchasta mansikka-basilikaan ja Suomen ensimmäiseen juniin, eli hunajakombuchaan. Lisäksi tastingissä paritetaan ruokamaailman makuja juoman kanssa. Tule testaamaan, kuinka kombucha toimii myös ruoan tai makeiden herkkujen kumppanina.

Tastingissä kuulet, miten kombuchaa valmistetaan ja maustetaan. Opit, kuinka tunnistaa laadukas kombucha markettivalikoimista. Lisäksi kuulet teestä: miten teehen kannattaa lähteä tutustumaan ja mikä merkitys sillä on raaka-aineena kombuchan valmistuksessa.

The Good Guys on tamperelainen, Suomen pienin kombuchapanimo, jossa kombucha valmistuu täysin käsityönä fermentoinnin saloja kunnioittaen. The Good Guys valmistaa kombuchaa, jossa maistuu rakkaus laadukkaaseen teehen, aitoihin ja tuoreisiin raaka-aineisiin sekä kotimainen käsityö. Kombuchaan lisätään ainoastaan luontoäidin antimia, ripaus huumoria ja paljon rakkautta.

Mukana tapahtumassa lisäksi Sugar Daddies, joiden laadukkaasta hunajasta tapahtumassa maisteltava ainutlaatuinen hunajakombucha valmistetaan sekä GreenSreet, jonka herkullisista raakakakuista nautitaan makean kombuchan parina.

MITÄ: Maistelussa The Good Guysin kombuchaa, herkkuja Korjaamon keittiöstä ja GreenStreetin raakakakkua
MILLOIN: Keskiviikko 23.01. klo 18.00
MISSÄ: Korjaamon Vintti, Töölönkatu 51 A
LIPUT: 23 € normaali / 21 € korjaamolaiset

Osta lippuSiirry tapahtumaan Facebookissa

Korjaamo Kino Töölö

Töölönkatu 51 b 00250 Helsinki Puh. 0400 824 229

ma-pe 9:00-20:00

la-su 11:00-20:00

Lipunmyynti sulkeutuu aina illan viimeisen elokuvanäytöksen alkaessa.

Korjaamo Kino Bio Rex

Mannerheimintie 22-24 00100 Helsinki Puh. 040 334 56 17 (Huom! Käytössä vain teatterin ollessa auki.)

ma-to suljettu

pe 17:00-20:00

la-su 13:00-20:00

Lipunmyynti aukeaa tuntia ennen ensimmäistä näytöstä ja sulkeutuu viimeisen näytöksen alkaessa.

Korjaamon neuvonta

ma-pe 09:00-20:00

la-su 11:00-20:00

Liput Korjaamon maksullisiin tapahtumiin ja keikoille myy Tiketti.

Korjaamo Kinon elokuvien liput osoitteesta www.korjaamokino.fi. Neuvonnan ja lipunmyynnin puh. 0400 824 229.

Korjaamon ravintola

ma 11:00-20:00

ti-to 11:00-23:00

pe-la 11:00-02:00

su 11:00-17:00

Lounas ma-pe klo 11–14. Ks. lounaslista. Brunssi la-su klo 11–15. HUOM! Ei brunssia la 23.3. À la carte ti-la klo 16–22 (ei ma, eikä su). Pöytävaraukset TableOnlinen kautta tai puh. 040 504 0942. Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Yhteystiedot

neuvonta(at)korjaamo.fi

Neuvonta, tapahtumien lipunmyynti & Korjaamo Kino: +358 400 824 229

Korjaamon tietosuojaseloste

Töölö Urbanin rekisteriseloste

Risuja vai ruusuja? Kerro meille!Anna palautetta

Tilaa uutiskirjeemme!

Uutiskirjeemme tilaajana olet osa Töölö Urban Familya, joka yhdistää kulttuurista ja hyvästä elämästä nauttivat kaupunkilaiset. Toivotamme sinut tervetulleeksi ensimmäisellä kirjeellämme, josta pääset kertomaan sinua kiinnostavasta sisällöstä, sekä tutustumaan ja tilaamaan muiden perheemme toimipaikkojen uutiskirjeet. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt rekisteriselosteemme ja annat meille luvan tallentaa tietosi järjestelmään ja lähettää sinulle tilaamaasi sisältöä. Voit koska tahansa peruuttaa tai muuttaa viestintäasetuksiasi. Lisätietoja löydät rekisteriselosteestamme.

Tilaa uutiskirje