Craft Beer Winter Wonderland

11.01.2019 - 13.01.2019, Vaunusali
Ruoka ja juoma

Korjaamo & CoolHead Brew järjestävät jälleen olutfestivaalin, joka on aivan jotain muuta kuin mitä olutfestivaalilta odotit.

Craft Beer Winter Wonderland

Miltä kuulostaisi huolella kuratoitu kattaus kiinnostavimpia eurooppalaisia pienpanimoita sekä timanttisimmat kotimaiset tekijät? Tahtoisitko nauttia paitsi hyvästä juomasta myös ainutlaatuisesta miljööstä? Maistuisiko juusto- tai suklaatasting oluesi kylkiäiseksi? Haluatko viihtyä yöhön asti loppuillan DJ:n siivittämänä?

Tervetuloa Craft Beer Winter Wonderlandiin.

CoolHead Brew’n kuratoimassa tapahtumassa keskiössä ovat laatu, ihmiset ja ainutlaatuisuus. Mukaan on kutsuttu tällä hetkellä lupaavimmat kotimaiset ja eurooppalaiset panimot - erityispainotuksena panimot, joita ei ole muilla festareilla nähty. Kuratoinnissa tärkeää on myös se, että panimomestarit ovat itse paikalla tapahtumassa eivätkä pelkästään maahantuojan edustamana.


Panimot tapahtumassa:

AF Brew (RU)
Alefarm Brewing (DK)
Brew By Numbers (UK)
CoolHead Brew (FI)
Etko Brewing (FI)
FUERST WIACEK (DE)
LERVIG (NO)
Malmö Brewing Co (SE)
Panimoyhtiö Tuju (FI)
Sonnisaari Panimo (FI)

Tarkemmat esittelyt alla.


Ohjelma

DJ:t Luna, Laney, Olli Koponen & Tane Lee

Paneelikeskustelut

Moderaattorina Anikó Lehtinen, Olutliiton puheenjohtaja

SUSTAINABILITY, CRAFT BEER AND THE ENVIRONMENT
Pe 11.1. klo 16.30
Dan Hogston, Marketing Manager, Brew By Numbers
Arto Sivonen, Creative, Måndag
Erkka Talvela, Jr Brand Manager, Diamond Beverages Oy
Aleksi Saikkonen, Marketing & Development Manager, CoolHead Brew

IS IPA THE NEW LAGER?
La 12.1. klo 16.30
Jared Simonson, Operations Manager, Brew By Numbers
Petteri Hänninen, Head Brewer, CoolHead Brew
Erkki Häme, Beer Explorer, Pien Shop & Bar

Tastingit

OSTA LIPUT TASTINGIIN

PE 11.1. klo 17.30–18.30
Olut + suklaa -tasting (neljä maisteltavaa olutta)

LA 12.1. klo 15.00–16.00
Olut + juusto -tasting (neljä maisteltavaa olutta)

LA 12.1. klo 17.30
10 bisseä 10 minuutissa -tasting (kymmenen maisteltavaa olutta)


Aukioloajat
PE 11.1. klo 14-01
LA 12.1. klo 14-01

Hinnat
Osallistumismaksu (sisältää eteispalvelun): 7 € (1 pv) / 10 € (2 pv)
Juomaliput: 3 €
Lasipantti: 3 €

Ennakkolippupaketit on myyty loppuun. Lippuja saatavissa myös ovelta molempina tapahtumapäivinä. Mahdollisista jonoista tiedotamme Facebook-tapahtumassa.

K-18


Yhteistyössä:

Olutposti


CoolHead Brew on kuratoinut festarimme huikean kiintoisan kattauksen kotimaisia ja kansainvälisisiä tekijöitä, ja heidän missionaan on asettaa Suomi pienpanimoiden parhaimmiston maailmankartalle. CoolHead Brew pyrkii tätä tavoitetta kohti innovatiivisten, laatu edellä kulkevien tuotteiden johdolla – tällä hetkellä heidän kovimmat juttunsa ovat tuplahedelmöidyt DEEP-sarjan hapanoluet sekä tuplakuivahumaloidut New England -tyyliset IPAt.

”Räiskyvä, värikäs ja muista panimoista poikkeava brändimme kuvastaa sekä tiimiämme että olutfilosofiaamme. Tulemme kaikki hyvin erilaisista taustoista -meitä yhdistää rakkaus monipuoliseen, raikkaaseen ja kekseliääseen olueen!”


AF Brew is one of the pioneers of Russian craft beer revolution. They started the show in 2012 in St. Petersburg, the most beer-heritage and beer-focused city of Russia. Six years ago they started as a gypsy brewery having launched one of the first accessible craft beers in Russia – Ingria IPA, with the name dedicated to historically disputed region where the city of St. Petersburg is located. Their primary mission has never changed since then – they brew beer which has never been brewed before, keep no rules and cut no corners.

In November 2016 they turned the biggest page in their history so far: they finally built their very own brewery in their home city. The brewery is located on the historical site of a 18-19th century city brewery and they did their best to make it a very nice and devoted place to brew and to spend time in. The open plan site with a 20hl brewing system and a 800hl fermentation capacity is the home base for all their brews, collaborations and guest projects. It’s coupled with a barrel-room full of various wood-aging stuff and a spacious and stylish taproom to drink, talk and have fun around.


Alefarm Brewing is a Copenhagen-based craft brewery with a focus on modern hoppy offerings, a wide array of unique, flavorful farmhouse ales and full-bodied stouts.
Founded in 2015, the brewery has released several highly-acclaimed beers, participated in top beer festivals around the world, and collaborated with numerous world-class breweries from both the US and Europe.


Brew by Numbers are based in London, UK, and they strive to create new, exciting and forward-thinking beers focusing on quality and drinkability. Whether developing new styles, adapting established ones, or bringing the less well-known styles back into the limelight, they create each beer with the same level of care, attention and respect.


ETKO Brewing on nuorekas kolmen kaverin perustama helsinkiläinen pienpanimo.

Panimomme sijaitsee Herttoniemen teollisuusalueella, jojssa olutta on pantu vuodesta 2017. Filosofiamme on yksinkertainen; panemme vain sellaisia oluita joita rakastamme juoda ja joiden takana voimme seistä. Inspiraation resepteihimme haemme asioista jotka ovat lähellä sydäntämme; matkailu, ruoka, musiikki.

Olemme tunnettuja tuoreista, korkean dokabiliteetin omaavista, “etkoiltavista” oluistamme. Ne on pantu laadusta tinkimättä, taatusti käsityönä ja stadissa.


Fuerst Wiacek are award winning gypsy brewers from Berlin, Germany, made up of Georg, Lukasz and Sam. Fuerst Wiacek produce modern, innovative beers with a constantly changing line up, inspired by contemporary hoppy styles and German tradition.

Fuerst Wiacek have had the chance to travel around the world collaborating with a number of our favourite breweries including Northern Monk, Verdant, Wylam and Track Brewing.


Lervig is an independently owned and operated craft brewery located in Stavanger Norway. They produce a wide range of beers from easy-drinking pilsners and pale ales, barrel-aged barley wines and sour beers. They're constantly pushing the boundaries of brewing for both everyday people and craft beer lovers alike.

Lervig's goal is to brew the best beers in the world, they like to work outside their comfort zone as well as combine their creativity with the years of craft brewing experience that their brewers have. Everyday they work harder to deliver the quality our customers expect from Lervig.


Established in 2010, Malmö Brewing Co has seen their local craft beer community grow from a few enthusiasts to a vibrant beer scene - them in the middle of it.
They renovated an old brewery building, where they started with five year round beers and a tiny taproom. Now they've expanded and refined their concept, taking on a more experimental approach. Allowing themselves to be more creative has also led to them having more fun in the brewery


Sonnisaari panimo on oululainen pienpanimo, jossa pannaan laadukasta ja maukasta käsityöolutta luovalla ammattitaidolla ja sitkeällä asenteella. Olemme tunnettuja laajasta, monipuolisesta ja usein vaihtuvasta olutvalikoimastamme. Pyrimme pitämään oluenystävien mielenkiintoa yllä kehittelemällä jatkuvasti uusia reseptejä ja pitämään valikoimassamme kattavasti eri oluttyylejä.

Kuluneiden neljän vuoden aikana olemme ehtineet panna reippaasti yli 100 erilaista olutta. Meidät tunnetaan kenties parhaiten särmikkäistä Ipoistamme, mutta olemme tehneet miltei kaikkea saksalaistyyppisistä lagereista vehnäoluisiin sekä hapanoluista tynnyrikypsytettyihin imperial stouteihin. Panemme jokaisen oluemme sen perinteisiä piirteitä kunnioittaen, mutta antaen sille kuitenkin oman, persoonallisen sonnimaisen twistimme.


Established in 2015, Panimoyhtiö Tuju stands for tasty, uncompromised and handcrafted beer. Hailing from Lappeenranta in Eastern Finland, they brew their beer because they can and because they have the skill. Expect to taste some amazing stouts, IPA's and sours from these guys!

Siirry tapahtumaan Facebookissa

Tilaa uutiskirjeemme!

Uutiskirjeemme tilaajana olet osa Töölö Urban Familya, joka yhdistää kulttuurista ja hyvästä elämästä nauttivat kaupunkilaiset. Toivotamme sinut tervetulleeksi ensimmäisellä kirjeellämme, josta pääset kertomaan sinua kiinnostavasta sisällöstä, sekä tutustumaan ja tilaamaan muiden perheemme toimipaikkojen uutiskirjeet. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt rekisteriselosteemme ja annat meille luvan tallentaa tietosi järjestelmään ja lähettää sinulle tilaamaasi sisältöä. Voit koska tahansa peruuttaa tai muuttaa viestintäasetuksiasi. Lisätietoja löydät rekisteriselosteestamme.

Tilaa uutiskirje