Korjaamon joulumarkkinat

24.11.2018, Vaunusali
Markkinat

Tunnelmallinen joulukausi käynnistyy Korjaamon joulumarkkinoilla. Tule tekemään laadukkaita, paikallisia ja kauniita lahjaostoksia.

Korjaamon joulumarkkinat

Tunnelmallinen joulukausi käynnistyy Korjaamon joulumarkkinoilla. Tule tekemään laadukkaita, paikallisia ja kauniita lahjaostoksia.

Joulumarkkinat 24.–25.11. klo 11–17
Vaunusali & Kulmasali
Vapaa pääsy

Paikalla yli 60 myyjää kahdessa salissa, rento ja viihtyisä tunnelma, herkullista brunssia Korjaamon ravintolassa sekä glögiä ja muita virvokkeita Vaunuhallin kahvilassa.

Lisäksi Ruffle Army tekee Korjaamon joulumarkkinoilla säihkyviä ekoglittertatuointeja molempina päivinä klo 11-15. Vedenkestävät glittertatuoinnit pysyvät iholla useita päiviä. Kuvan ja värit saa valita itse. Tatuoinnit ovat tapahtumassa ilmaisia.


MYYJÄKSI JOULUMARKKINOILLE?

Myyntipaikat on myyty loppuun. Mikäli haluat tulevaisuudessa kuulla Korjaamon markkinoista ensimmäisten joukossa, laita viestiä osoitteeseen markkinat@korjaamo.fi ja lisäämme sinut uutiskirjelistalle.

Siirry tapahtumaan Facebookissa

Tilaa uutiskirjeemme!

Uutiskirjeemme tilaajana olet osa Töölö Urban Familya, joka yhdistää kulttuurista ja hyvästä elämästä nauttivat kaupunkilaiset. Toivotamme sinut tervetulleeksi ensimmäisellä kirjeellämme, josta pääset kertomaan sinua kiinnostavasta sisällöstä, sekä tutustumaan ja tilaamaan muiden perheemme toimipaikkojen uutiskirjeet. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt rekisteriselosteemme ja annat meille luvan tallentaa tietosi järjestelmään ja lähettää sinulle tilaamaasi sisältöä. Voit koska tahansa peruuttaa tai muuttaa viestintäasetuksiasi. Lisätietoja löydät rekisteriselosteestamme.

Tilaa uutiskirje