Down by Law & Chelsea Hotel

20.10.2018 - 20:00 - 23:00

Legendaarisen newyorkilaishotellin historiasta inspiroituneena Korjaamo Kino ja Teatteri Viirus tarjoavat Chelsea Hotel -illan, joka pitää sisällään elokuvaa ja musiikkia.

Down by Law & Chelsea Hotel

Lokakuista lauantai-iltaa vietetään hämyisissä tunnelmissa, kun Bio Rexin valloittaa Chelsea Hotel. New Yorkissa sijaitseva hotelli on toiminut lukuisten taitelijoiden kotina (mm. Nico, Joni Mitchell, Leonard Cohen ja Patti Smith) vuosikymmenien ajan ja nauttii nykyisin kulttilokaation mainetta.

Illan aloittaa Jim Jarmuschin rappioromanttinen klassikko Down by Law. Elokuvan jälkeen Bio Rexin lämpiön puolella nähdään Teatteri Viiruksessa kantaesityksensä saanut Chelsea Hotel -konsertti, jossa kuullaan hotellissa majoittuneiden taiteilijoiden kappaleita ruotsinkielisinä versioina. Näe elokuvahelmi, ota lasi viiniä ja nauti tunnelmallisesta musiikista.

Liput 11 €.

Osta lippuSiirry tapahtumaan Facebookissa

Tilaa uutiskirjeemme!

Uutiskirjeemme tilaajana olet osa Töölö Urban Familya, joka yhdistää kulttuurista ja hyvästä elämästä nauttivat kaupunkilaiset. Toivotamme sinut tervetulleeksi ensimmäisellä kirjeellämme, josta pääset kertomaan sinua kiinnostavasta sisällöstä, sekä tutustumaan ja tilaamaan muiden perheemme toimipaikkojen uutiskirjeet. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt rekisteriselosteemme ja annat meille luvan tallentaa tietosi järjestelmään ja lähettää sinulle tilaamaasi sisältöä. Voit koska tahansa peruuttaa tai muuttaa viestintäasetuksiasi. Lisätietoja löydät rekisteriselosteestamme.

Tilaa uutiskirje