Pikkujoulut: Juhlat Vintillä

Korjaamon ainutlaatuinen Vintti on täydellinen paikka yritysjuhlille.

Ota yhteyttä
Etunimi
Sukunimi
Sähköpostiosoite
Teksti

Korjaamo ja Töölö Urban tarvitsevat henkilötietosi ollakseen sinuun yhteydessä yhteydenottoosi liittyen. Voit koska tahansa perua kaiken viestinnän, josta löydät lisätietoja rekisteriselosteestamme. Lähettämällä lomakkeen hyväksyt rekisteriselosteemme ja annat meille luvan tallentaa tietosi järjestelmäämme ja ottaa sinuun yhteyttä.

Korjaamon Vintillä järjestät joulun alla Töölön ja Helsingin parhaat pikkujoulut! Tämä ainutlaatuinen klubitila vanhan ratikkahallin yläkerrassa on täydellinen paikka kaikille pienille ja keskisuurille yritysjuhlille. Tila soveltuu parhaiten yli 30 hengen ja alle 100 hengen juhlille.

Vintin pikkujoulupakettiin sisältyy tilan ja tarjoilujen lisäksi myös ammattitaitoinen DJ. Kerro vain musiikki- ja biisitoiveesi ja osaava tiskijukkamme pitää huolen siitä, että osallistujat viihtyvät.

Pikkujoulut Vintillä -pakettiimme sisältyy

  • Tapahtumatila Vintti koko illaksi käyttöön
  • Tilan tekniikan ja kattauksen rakennus sekä tunnelmavalaistus
  • Joulumenu-buffet, ruoka räätälöitävissä tarpeen mukaan
  • DJ ja keikkaluokan äänentoisto koko illaksi käyttöönne

Hinta: 110 € per hlö (alv 0%), min. 30 henk.

Tapahtuman sisältöä muokataan toiveiden mukaan. Ota yhteyttä ja kysy lisää myynti@korjaamo.fi tai Sami Murto, puh. 040 151 4049 (ark. 9–17).

Asiakkailtamme kuultua

"Tapahtuma sujui aivan upeasti ja saimmekin paljon kiitosta vierailtamme sekä päivän aikana että erikseen vielä jälkikäteen."
– Sympa

"Korjaamon tapahtumatyöntekijät ovat erittäin palveluhenkisiä ja haluavat tehdä kaiken asiakkaan eteen."
Red Events

Tilaa uutiskirjeemme!

Uutiskirjeemme tilaajana olet osa Töölö Urban Familya, joka yhdistää kulttuurista ja hyvästä elämästä nauttivat kaupunkilaiset. Toivotamme sinut tervetulleeksi ensimmäisellä kirjeellämme, josta pääset kertomaan sinua kiinnostavasta sisällöstä, sekä tutustumaan ja tilaamaan muiden perheemme toimipaikkojen uutiskirjeet. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt rekisteriselosteemme ja annat meille luvan tallentaa tietosi järjestelmään ja lähettää sinulle tilaamaasi sisältöä. Voit koska tahansa peruuttaa tai muuttaa viestintäasetuksiasi. Lisätietoja löydät rekisteriselosteestamme.

Tilaa uutiskirje