Pikkujoulut: Gasellit x Teidän firma

Hyvää ruokaa ja juomaa sekä parasta seuraa – ja Gasellien yksityiskeikka!

Ota yhteyttä
Etunimi
Sukunimi
Sähköpostiosoite
Teksti

Korjaamo ja Töölö Urban tarvitsevat henkilötietosi ollakseen sinuun yhteydessä yhteydenottoosi liittyen. Voit koska tahansa perua kaiken viestinnän, josta löydät lisätietoja rekisteriselosteestamme. Lähettämällä lomakkeen hyväksyt rekisteriselosteemme ja annat meille luvan tallentaa tietosi järjestelmäämme ja ottaa sinuun yhteyttä.

Olisiko jo aika nostaa firman pikkujoulut kokonaan uudelle tasolle? Hyvää ruokaa, riittävästi juomaa sekä rentoa yhdessäoloa tunnelmallisessa miljöössä keskellä Helsinkiä – ja illan kruununjalokivenä Vuoden yhtyeeksi valitun Gasellit-poppoon yksityiskeikka vain teille? Kyllä, tämä pikkujoulupaketti on juuri niin mahtava kuin miltä se kuulostaa.

Korjaamon pikkujoulukauden Gasellit-erikoispaketti on mahdollista varata seuraaville päivämäärille:

  • ti 5.11.2019
  • ke 6.11.2019
  • ti 12.11.2019
  • ke 13.11.2019

Pikkujoulupaketti sisältää Gasellien keikan, Korjaamon Vaunusalin tilavuokran sekä kaiken tarvittavan henkilöstön ja tekniikan keikkaa varten. Pikkujoulujen ruoka- ja juomatarjoilut ja mahdollisen muun ohjelman voitte suunnitella yhdessä osaavan tuotantotiimimme kanssa.

Suosittelemme tätä ainutlaatuista pakettia 100–350 hengen pikkujouluihin.

Paketin sisältöä voidaan muokata toiveittenne mukaan. Ota yhteyttä ja kysy lisää myynti@korjaamo.fi tai Sami Murto, puh. 040 151 4049 (ark. 9–17).


Gasellit on melodisen ja modernin rytmimusiikin sekä underground-räpin suorapuheisuuden yhdistelmällään ollut edelläkävijä, jonka musiikki soi niin valtavirran radioasemilla kuin vaihtoehtoisemmilla klubeillakin. Yhtye on noussut ryminällä Suomiräpin kärkinimien joukkoon, josta osoituksena yli 60 miljoonaa toistoa suoratoistopalvelu Spotifyssa sekä Vuoden yhtye -palkinto Emma Gaalassa vuonna 2019.

Yhtyeen uusimman Jano-albumin sinkkulohkaisut “Riks Raks Poks” (ft. Elias Gould) ja “Mitä Mä Malagas?” (ft. JVG) nousivat Spotifyn top 10 -listalle ja jälkimmäinen viettikin hyvän tovin Spotifyn kärkisijalla. Gaselleiden tuotannosta löytyy myös lukuisia muita superhittejä, kuten “Imus”, “Liimaa” ja “Muistanks mä väärin”.

Gasellien live-esiintymiset ovat kuin pikkujoulut parhaimmillaan: arvaamattomia ja bipolaarisia – toisaalta herkkiä, toisaalta ihan älyttömiä. Yhtye onkin kerännyt runsaasti kiitosta energisistä keikoistaan, joita on takana satoja ympäri Suomen. Bändillä on vahva tahtotila tuoda bileet mukanaan aina sinne minne he saapuvatkin. Bileet onkin pantu luontevasti pystyyn niin yksityistapahtumissa kuin Ruisrockin ja Provinssin kaltaisten Suomen suurimpien festareiden lavoilla.

Varoituksen sana: Kavereiden livekunto on sen verran taattu, että nämä pikkujoulupaketit saattavat myydä loppuun todella nopeasti.


Asiakkailtamme kuultua

"Tapahtuma sujui aivan upeasti ja saimmekin paljon kiitosta vierailtamme sekä päivän aikana että erikseen vielä jälkikäteen."
Sympa

"Korjaamon tapahtumatyöntekijät ovat erittäin palveluhenkisiä ja haluavat tehdä kaiken asiakkaan eteen."
Red Events

Tilaa uutiskirjeemme!

Uutiskirjeemme tilaajana olet osa Töölö Urban Familya, joka yhdistää kulttuurista ja hyvästä elämästä nauttivat kaupunkilaiset. Toivotamme sinut tervetulleeksi ensimmäisellä kirjeellämme, josta pääset kertomaan sinua kiinnostavasta sisällöstä, sekä tutustumaan ja tilaamaan muiden perheemme toimipaikkojen uutiskirjeet. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt rekisteriselosteemme ja annat meille luvan tallentaa tietosi järjestelmään ja lähettää sinulle tilaamaasi sisältöä. Voit koska tahansa peruuttaa tai muuttaa viestintäasetuksiasi. Lisätietoja löydät rekisteriselosteestamme.

Tilaa uutiskirje