Pikkujoulut: Dinner & Comedy

Päivällinen hyvässä seurassa sekä Riskiryhmän huikean hauska komediailta.

Ota yhteyttä
Etunimi
Sukunimi
Sähköpostiosoite
Teksti

Korjaamo ja Töölö Urban tarvitsevat henkilötietosi ollakseen sinuun yhteydessä yhteydenottoosi liittyen. Voit koska tahansa perua kaiken viestinnän, josta löydät lisätietoja rekisteriselosteestamme. Lähettämällä lomakkeen hyväksyt rekisteriselosteemme ja annat meille luvan tallentaa tietosi järjestelmäämme ja ottaa sinuun yhteyttä.

Improvisaatioteatteri Riskiryhmä ottaa elämän isot ja pienet kriisit käsittelyyn huikean hauskassa komedia-illassa. Nauru on parasta terapiaa ja sitä näissä esityksissä riittää!

Korjaamon pikkujoulukauden Dinner & Comedy -paketti sisältää liput Riskiryhmän Kriisikomedia-esitykseen sekä päivällisen Korjaamon ravintolan yläkerrassa sijaitsevalla Parvella ennen esitystä. Pikkujoulupaketti on mahdollista varata seuraaville keskiviikkoilloille:

  • ke 13.11.
  • ke 27.11.
  • ke 4.12.
  • ke 11.12.

Dinner & Comedy -paketin hinta on 45 euroa per osallistuja (sis. ALV). Päivällismenu sisältää vastuullisesti tuotettua lähiruokaa sekä mm. kotimaisia juureksia ja sieniä. Juomat voit tilata Korjaamon ravintolasta ja ne laskutetaan erikseen.

Suosittelemme tätä nauruterapiapakettia 8–50 hengen pikkujouluihin.

Illan aikataulu

Klo 17–19 Päivällinen tarjolla Korjaamon ravintolan Parvella
Klo 19–21 Kriisikomedia-esitys

Ota yhteyttä

Paketin sisältöä voidaan muokata toiveittenne mukaan. Ota yhteyttä ja kysy lisää myynti@korjaamo.fi tai Sami Murto, puh. 040 151 4049 (ark. 9–17).


Ahdistaako ilmastonmuutos? Kehtaako enää lentää etelään lomalle? Onko rahat loppu ja asuntolaina liian suuri? Kumppanin hengitys haisee? Lapsella on uhma? Leipä on loppu ja maitokin kaatui pöydälle? Ahdistaako? Oletko ihminen?

Jos vastasit edes yhteen kysymykseen kyllä, on tämä komediapläjäys juuri sinua varten! KRIISIKOMEDIA on esitys, jossa Riskiryhmä ottaa elämän isot ja pienet kriisit käsittelyyn huikean hauskassa komediaillassa Korjaamon Kulmasalissa. Nauru on parasta terapiaa ja sitä näissä esityksissä riittää!

Käsittelyyn otettava kriisi valitaan yhdessä yleisön kanssa, joten jokainen esitys on varmasti ainutlaatuinen. Ota lasi viiniä, istu alas ja naura elämän mahdottomuudelle.

"Ei elämästä selviä hengissä." - Juice Leskinen

Esityksissä vaihtuvat esiintyjät, lavalla mm. Mikko Virtanen, Ushma Karnani, Rosanna Kemppi, Jaakko Ohtonen, Kaisa Leppänen, Eero Ojala, Elina Aalto, Jyri Ojansivu, Tuomas Hautala ja Ville Myllykoski.

Riskiryhmä: Kriisikomedia
Ke 13.11. / ke 27.11. / ke 4.12. / ke 11.12.

Showtime 19.00
Esityksen kesto n. 2h
K-18
Korjaamo, Kulmasali / Töölönkatu 51 B, 00250 Helsinki


Asiakkailtamme kuultua

"Tapahtuma sujui aivan upeasti ja saimmekin paljon kiitosta vierailtamme sekä päivän aikana että erikseen vielä jälkikäteen."
Sympa

"Korjaamon tapahtumatyöntekijät ovat erittäin palveluhenkisiä ja haluavat tehdä kaiken asiakkaan eteen."
Red Events

Tilaa uutiskirjeemme!

Uutiskirjeemme tilaajana olet osa Töölö Urban Familya, joka yhdistää kulttuurista ja hyvästä elämästä nauttivat kaupunkilaiset. Toivotamme sinut tervetulleeksi ensimmäisellä kirjeellämme, josta pääset kertomaan sinua kiinnostavasta sisällöstä, sekä tutustumaan ja tilaamaan muiden perheemme toimipaikkojen uutiskirjeet. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt rekisteriselosteemme ja annat meille luvan tallentaa tietosi järjestelmään ja lähettää sinulle tilaamaasi sisältöä. Voit koska tahansa peruuttaa tai muuttaa viestintäasetuksiasi. Lisätietoja löydät rekisteriselosteestamme.

Tilaa uutiskirje