Tuo yrityksesi tapahtumien keskipisteeseen

Suositut tapahtuma- ja kokouspakettimme sisältävät aina viihtyisät tilat ja herkulliset tarjoilut. Lisäksi voit valita luovasta kulttuuritarjonnastamme tapahtumaasi inspiroivaa ohjelmaa. Mitä jos kruunaisit seminaarisi yksityisellä elokuvanäytöksellä? Tai ehkä tapahtumasi voisi huipentua livekeikkaan?

Ota yhteyttä
Etunimi
Sukunimi
Sähköpostiosoite
Teksti

Kulttuuritehdas Korjaamo ja Töölö Urban tarvitsevat henkilötietojasi ja lupasi ottaa sinuun yhteyttä vastatakseen yhteydenottoosi. Voit koska tahansa muuttaa viestintäasetuksiasi, josta löydät lisätietoja rekisteriselosteestamme. Lähettämällä lomakkeen hyväksyt rekisteriselosteemme ja annat meille luvan tallentaa tietosi järjestelmään ja ottaa sinuun yhteyttä.

Eikö sopivaa pakettia löytynyt? Voimme auttaa järjestämään räätälöidyn ohjelman tapahtumallesi.

Ota yhteyttä

Ideoita

Valitse näistä tai ehdota meille mitä toivoisit tapahtumaltasi

Great venue! Extra star because it has old trams still inside!

Great venue! Extra star because it has old trams still inside! - Johan

Tilaa uutiskirjeemme!

Uutiskirjeemme tilaajana olet osa Töölö Urban Familya, joka yhdistää kulttuurista ja hyvästä elämästä nauttivat kaupunkilaiset. Toivotamme sinut tervetulleeksi ensimmäisellä kirjeellämme, josta pääset kertomaan sinua kiinnostavasta sisällöstä, sekä tutustumaan ja tilaamaan muiden perheemme toimipaikkojen uutiskirjeet. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt rekisteriselosteemme ja annat meille luvan tallentaa tietosi järjestelmään ja lähettää sinulle tilaamaasi sisältöä. Voit koska tahansa peruuttaa tai muuttaa viestintäasetuksiasi. Lisätietoja löydät rekisteriselosteestamme.

Tilaa uutiskirje