Korjaamon ravintolat

Korjaamon ravintolat Helsingin Töölössä tarjoavat rentoa ja rakkaudella tehtyä ruokaa aina tuoreista raaka-aineista.

Baari & Keittiö on mutkaton kortteliravintolamme, jossa voit nauttia maistuvan lounaan ja illallisen sekä viikonloppuisin runsaan brunssin. Kesäkaudella ruokailu onnistuu myös ulkona aurinkoisella Kesäpihalla. Korjaamon Sushibar + Wine yhdistää paikan päällä käsintehdyn sushin, skandinaavisen muotoilun ja orgaaniset viinit iloiseksi kokonaisuudeksi.

Kesäpihan terassi

Korjaamon kesäpiha on vehreä terassikeidas keskellä Töölöä, vanhojen ratikkahallien katveessa. Suojaisella pihalla rentoudutaan joka päivä, vaikkapa lokoisasti riippukeinussa loikoillen ja pisaroidessa päivänvarjon alla. Hengähdä hetki virkistävän oluen, Aperol Spritzin tai muiden kesäjuomien äärellä.

Nälkäkään ei pääse yllättämään, sillä Korjaamon ravintola tarjoilee annoksia kesän tuoreelta ruokalistalta – herkulliset grilliruuat saat mehevinä suoraan pihan omasta hiiligrillistä.

Kesäpihalla tapahtuu pitkin kesää: vapauta sisäinen esiintyjäsi esimerkiksi ulkoilmakaraokessa tai antaudu salsan pyörteisiin. Katso kesäpihan tapahtumat Korjaamon tapahtumakalenterista.

Kesäpiha on avoinna päivittäin, tervetuloa!

Korjaamon Baari & Keittiö

Korjaamon Baari & Keittiö on mutkaton kortteliravintola kulttuurin keskellä. Meille voit tulla rennolle lounaalle, illalliselle, brunssille tai ihan vain lasilliselle. Pöytiä riittää myös luoville läppärityöläisille!

Ravintolaa luotsaavat keittiömestari Juha Ala-Korpula sekä ravintolatoiminnan päällikkö Roni Auvinen.

Aukioloajat

Ma 11-14, lounas 11-14 Ti 11-14, lounas 11-14 Ke 11-22, lounas 11-14, á la carte 16-21 To 11-22, lounas 11-14, á la carte 16-21
Pe 11-01, lounas 11-14, á la carte 16-22
La 11-01, brunssi 11-14, á la carte 16-22 Su 11-14, brunssi 11-14

Pöytävaraukset alla olevan Varaa pöytä -painikkeen tai TableOnlinen kautta tai puh. 040 504 0942. Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Katso menuVaraa pöytä

Sushibar + Wine

Korjaamon Sushibar + Wine -ravintolassa Korjaamolla nautit tuoreesta sushista, loistavista pientilaviineistä ja taiteesta ainutlaatuisessa ympäristössä. Tuoreus, laatu, erinomaiset maut, tyyli ja uniikki kulttuurimiljöö ovat ne ominaisuudet, jotka tekevät Sushibar + Winesta erityisen.

Katso menuVaraa pöytä

Tilaa uutiskirjeemme!

Uutiskirjeemme tilaajana olet osa Töölö Urban Familya, joka yhdistää kulttuurista ja hyvästä elämästä nauttivat kaupunkilaiset. Toivotamme sinut tervetulleeksi ensimmäisellä kirjeellämme, josta pääset kertomaan sinua kiinnostavasta sisällöstä, sekä tutustumaan ja tilaamaan muiden perheemme toimipaikkojen uutiskirjeet. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt rekisteriselosteemme ja annat meille luvan tallentaa tietosi järjestelmään ja lähettää sinulle tilaamaasi sisältöä. Voit koska tahansa peruuttaa tai muuttaa viestintäasetuksiasi. Lisätietoja löydät rekisteriselosteestamme.

Tilaa uutiskirje