Korjaamon ravintolat

Korjaamon ravintolat Helsingin Töölössä tarjoavat rentoa ja rakkaudella tehtyä ruokaa.

Baari & Keittiö on mutkaton kortteliravintolamme, jossa voit nauttia maistuvan lounaan ja illallisen sekä lauantaisin runsaan brunssin. Kesäkaudella ruokailu onnistuu myös ulkona aurinkoisella Kesäpihalla. Korjaamon Sushibar + Wine yhdistää paikan päällä käsintehdyn sushin, skandinaavisen muotoilun ja orgaaniset viinit iloiseksi kokonaisuudeksi.

Korjaamon Baari & Keittiö

Baari & Keittiö on mutkaton kortteliravintola kulttuurin keskellä.

Ravintolaa luotsaa keittiömestari Juha Ala-Korpula.

Ravintola on toistaiseksi suljettu koronavirusepidemiasta johtuen. Nähdään taas myöhemmin!

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Katso menu

Sushibar + Wine

Korjaamon Sushibar + Wine -ravintolassa Korjaamolla nautit tuoreesta sushista, loistavista pientilaviineistä ja taiteesta ainutlaatuisessa ympäristössä. Tuoreus, laatu, erinomaiset maut, tyyli ja uniikki kulttuurimiljöö ovat ne ominaisuudet, jotka tekevät Sushibar + Winesta erityisen.

Katso menuVaraa pöytä

Tilaa uutiskirjeemme!

Uutiskirjeemme tilaajana olet osa Töölö Urban Familya, joka yhdistää kulttuurista ja hyvästä elämästä nauttivat kaupunkilaiset. Toivotamme sinut tervetulleeksi ensimmäisellä kirjeellämme, josta pääset kertomaan sinua kiinnostavasta sisällöstä, sekä tutustumaan ja tilaamaan muiden perheemme toimipaikkojen uutiskirjeet. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt rekisteriselosteemme ja annat meille luvan tallentaa tietosi järjestelmään ja lähettää sinulle tilaamaasi sisältöä. Voit koska tahansa peruuttaa tai muuttaa viestintäasetuksiasi. Lisätietoja löydät rekisteriselosteestamme.

Tilaa uutiskirje