Näin löydät meidät

Näin löydät Korjaamolle

Kulttuuritehdas Korjaamo sijaitsee Helsingin Taka-Töölössä vanhoilla ratikkahalleilla ja sen käyntiosoite on Töölönkatu 51.

Käynti Kulmasaliin, ravintolaan ja Vinttiin on sisäpihan kautta. Käynti Vaunusaliin ja Ratikkamuseoon on Töölönkadun ja Eino Leinon kadun kulmasta.

Korjaamolle pääset parhaiten julkisilla kulkuneuvoilla. Mannerheimintietä kulkevat raitiovaunut ja bussit ovat helpoin tapa saapua Korjaamolle. Raitiovaunulinjojen 2, 4 ja 10 lähin pysäkki on Töölön halli. Lähimmät bussipysäkit ovat Töölön kisahalli ja Töölön Kirjasto.

Käytä HSL:n Reittiopasta löytääksesi sopivimman reitin.


Esteettömyys

Korjaamon tiloihin on esteetön pääsy ravintolan yläpuolista Parvea, ja Mechelin- ja Konehuone-neuvotteluhuoneita lukuunottamatta. Eli konsertteihin, teatteriin, markkinoille, ravintolaan ja muuten vaan oleilemaan on esteetön pääsy.

Vintin tapahtumien esteetön käynti tapahtuu Vaunusalin aulan kautta hissillä. Henkilökunta opastaa reitin kanssa. Vintillä ei ole esteetöntä wc:tä.

Elokuvasaliin on pieni porras, mutta meiltä löytyy liikuteltava ramppi.

Ulkoalueilla, sekä vaunusalissa on osittain hieman epätasaista luonnonkivilattiaa.

Konsertteihin on yleensä mahdollista saada pyörätuolikoroke ilmoittamalla etukäteen. Vaunusalin wc:t eivät ole sukupuolineutraaleja.

Ravintolan, Kulmasalin ja Elokuvateatterin puoleisen rakennuksen kaikki wc:t ovat sukupuolineutraaleja. Myös inva-wc löytyy.

Lemmikit ovat tervetulleita Korjaamon tiloihin.

Osoite:
Töölönkatu 51 a–b, 00250 Helsinki, katso kartta

Info:
puh. 0400 824 229 (ma-su 11–20)
info(at)korjaamo.fi

Tilakyselyt, yksityistilaisuudet:
tilat(at)korjaamo.fi, puh. +358 40 151 4049

Korjaamon baari & keittiö:
puh. 040 504 0942
Pöytävaraukset täältä

Ravintolaan, baariin, kesäpihalle ja Ratikkamuseoon sekä ilmaistapahtumiin on vapaa pääsy.

Konsertteihin, elokuviin, teatteriesityksiin ja klubi-iltoihin on maksulliset pääsyliput. Liput Korjaamon tapahtumiin myy Tiketti.

Korjaamo Kinon elokuvaohjelmisto ja -liput löytyvät osoitteesta www.korjaamokino.fi.

Tilaa uutiskirjeemme!

Uutiskirjeemme tilaajana olet osa Töölö Urban Familya, joka yhdistää kulttuurista ja hyvästä elämästä nauttivat kaupunkilaiset. Toivotamme sinut tervetulleeksi ensimmäisellä kirjeellämme, josta pääset kertomaan sinua kiinnostavasta sisällöstä, sekä tutustumaan ja tilaamaan muiden perheemme toimipaikkojen uutiskirjeet. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt rekisteriselosteemme ja annat meille luvan tallentaa tietosi järjestelmään ja lähettää sinulle tilaamaasi sisältöä. Voit koska tahansa peruuttaa tai muuttaa viestintäasetuksiasi. Lisätietoja löydät rekisteriselosteestamme.

Tilaa uutiskirje