Näin löydät meidät

Näin löydät Korjaamolle

Kulttuuritehdas Korjaamo sijaitsee Helsingin Taka-Töölössä.

Pääset parhaiten perille kulkuneuvoilla. Raitiovaunulinjojen 2, 4 ja 10 lähin pysäkki on Töölön halli. Lähimmät bussipysäkit ovat Töölön kisahalli ja Töölön kirjasto.

Käytä HSL:n Reittiopasta löytääksesi sopivimman reitin.


Esteettömyys

Korjaamon tiloihin on esteetön pääsy ravintolan yläpuolista Parvea ja Mechelin-neuvotteluhuonetta lukuunottamatta. Vintin tapahtumien esteetön käynti tapahtuu Vaunusalin aulan kautta hissillä. Henkilökunta opastaa reitin kanssa. Vintillä ei ole esteetöntä wc:tä.

Elokuvasaliin on pieni porras, mutta meiltä löytyy liikuteltava ramppi.

Ulkoalueilla, sekä vaunusalissa on osittain hieman epätasaista luonnonkivilattiaa.

Konsertteihin on mahdollista saada pyörätuolikoroke ilmoittamalla etukäteen.

Lemmikit ovat tervetulleita Korjaamon tiloihin lukuun ottamatta sisäpihan puutarha-aluetta.

Tilaa uutiskirjeemme!

Uutiskirjeemme tilaajana olet osa Töölö Urban Familya, joka yhdistää kulttuurista ja hyvästä elämästä nauttivat kaupunkilaiset. Toivotamme sinut tervetulleeksi ensimmäisellä kirjeellämme, josta pääset kertomaan sinua kiinnostavasta sisällöstä, sekä tutustumaan ja tilaamaan muiden perheemme toimipaikkojen uutiskirjeet. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt rekisteriselosteemme ja annat meille luvan tallentaa tietosi järjestelmään ja lähettää sinulle tilaamaasi sisältöä. Voit koska tahansa peruuttaa tai muuttaa viestintäasetuksiasi. Lisätietoja löydät rekisteriselosteestamme.

Tilaa uutiskirje