Kaupunkikulttuuria, taidetta ja ainutlaatuisia tiloja

Korjaamo Culture Factory on elävän kulttuurin koti vanhassa tunnelmallisessa ratikkahallissa Helsingin Töölössä.

Vuonna 2004 perustettu Korjaamo Culture Factory on elävän kulttuurin koti vanhassa tunnelmallisessa ratikkahallissa Helsingin Töölössä. Meillä hengität vapaammin musiikin, tapahtumien ja erinomaisen ruuan parissa. Oma leffateatterimme, Korjaamo Kino, on avoinna päivittäin. Korjaamo tarjoaa sielun ja ruumiin ravintoa kaikille kaupunkilaisille koko vuoden ympäri.


SATOJA KULTTUURITAPAHTUMIA VUODESSA

Tuotamme vuosittain noin 400 kulttuuritapahtumaa ja noin 300 yritystapahtumaa ja yksityistilaisuutta. Tapahtumissamme käy vuosittain lähes 200 000 kävijää. Uutuus, ajankohtaisuus ja vuorovaikutus muun maailman kanssa ovat meille tärkeitä arvoja, kun suunnittelemme ohjelmistoamme. Tuottajamme poimivat kotimaisen ja ulkomaisen tarjonnan joukosta esiintyjiä, taiteilijoita ja tuotantoja, joiden kohtaaminen jättää jäljen.

Tärkeä osa Korjaamon toimintaa ovat myös ravintola- ja tilapalvelut, joiden myötä Korjaamo vuokraa tilojaan yritysten ja organisaatioiden itse tuottamien tapahtumien käyttöön.

Korjaamo kuuluu kansainväliseen itsenäisten kulttuurikeskusten Trans Europe Halles -verkostoon.


Korjaamo Group Oy

Korjaamo Culture Factory on osa Korjaamo Group Oy:ta, joka tuottaa tapahtuma-, ravintola-, elämys- ja asiantuntijapalveluita lukuisissa kaupunkikulttuurikohteissa. Korjaamo Groupiin kuuluvat lisäksi Jääpuisto Rautatientorilla sekä Korjaamo Kinon kaksi elokuvateatteria, Töölö ja Bio Rex. Korjaamo Group on osa keväällä 2016 perustettua Töölö Urban Oy -konsernia, joka kehittää kaupunkielämän hankkeita. Kokonaisuuteen kuuluu Korjaamon, Jääpuiston ja Korjaamo Kinon lisäksi Kauppatorin kupeessa sijaitseva merikylpylä Allas Sea Pool ja co-working-tila Sofia Future Farm.

Vakituista henkilökuntaa Korjaamolla on noin 20, joiden joukossa on tuottamisen, ravintola-alan, tekniikan, myynnin ja markkinoinnin osaajia. Heidän lisäkseen Korjaamolla työskentelee lukuisia ravintola-alan ja tekniikan freelancer-ammattilaisia.


Näin rahoitamme Korjaamon toimintaa

Noin kolmasosa Korjaamon liikevaihdosta muodostuu ravintola ja baarin myyntituloista. Pääsylipputulojen ja tilapalveluiden vuokratulojen osuus on molempien noin 15 prosenttia. Apurahojen ja erilaisten tukien osuus on noin 17 prosenttia liikevaihdosta. Yhteistyökumppanuuksien tuki noin 4 prosenttia.

Helsingin kaupunki tukee Korjaamon toimintaa vuosittain. Korjaamo saa tukea vaihtelevan määrän myös opetus- ja kulttuuriministeriöltä. Lisäksi Korjaamo saa projektirahoitusta muun muassa Stage-festivaalia varten. Korjaamo Groupin liikevaihto on noin 4,5 miljoonaa euroa vuosittain.

Korjaamolla on Suomalaisen Työn Liiton myöntämä yhteiskunnallisen yrityksen merkki.

Korjaamon kartta

Korjaamon opaskartta web

Tilaa uutiskirjeemme!

Uutiskirjeemme tilaajana olet osa Töölö Urban Familya, joka yhdistää kulttuurista ja hyvästä elämästä nauttivat kaupunkilaiset. Toivotamme sinut tervetulleeksi ensimmäisellä kirjeellämme, josta pääset kertomaan sinua kiinnostavasta sisällöstä, sekä tutustumaan ja tilaamaan muiden perheemme toimipaikkojen uutiskirjeet. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt rekisteriselosteemme ja annat meille luvan tallentaa tietosi järjestelmään ja lähettää sinulle tilaamaasi sisältöä. Voit koska tahansa peruuttaa tai muuttaa viestintäasetuksiasi. Lisätietoja löydät rekisteriselosteestamme.

Tilaa uutiskirje