Yhteistyökumppanit

Autamme tavoittamaan uutta etsivät ja rohkeat kaupunkilaiset.

Korjaamon kumppanina yritykset pääsevät mukaan luomaan elävää ja innostavaa kulttuurielämää.

Korjaamon yhteistyökumppanina tavoitat uusista ilmiöistä kiinnostuneita, ennakkoluulottomia ja aktiivisia kaupunkilaisia. Töölön kulttuuritehtaalla viihtyvät paitsi yleisö, myös yhteistyökumppaneidemme sidosryhmät ja asiakkaat. Tuotamme kumppaneillemme näkyvyyttä, kokemuksia kulttuurin parissa sekä ainutlaatuisia osallistumismahdollisuuksia.

Yhdessä kumppaneidemme kanssa luomme uutta ja rakennamme yhteistyötä innostavasti ja pitkäjänteisesti. Korjaamon pääyhteistyökumppaneita ovat Clear Channel ja Hartwall.

Haluatko Korjaamon yritysyhteistyökumppaniksi?

Ota yhteyttä Korjaamon toimitusjohtajaan:

Toimitusjohtaja
Niki Matheson
etunimi.sukunimi@korjaamo.fi

Ota yhteyttä

Tilaa uutiskirjeemme!

Uutiskirjeemme tilaajana olet osa Töölö Urban Familya, joka yhdistää kulttuurista ja hyvästä elämästä nauttivat kaupunkilaiset. Toivotamme sinut tervetulleeksi ensimmäisellä kirjeellämme, josta pääset kertomaan sinua kiinnostavasta sisällöstä, sekä tutustumaan ja tilaamaan muiden perheemme toimipaikkojen uutiskirjeet. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt rekisteriselosteemme ja annat meille luvan tallentaa tietosi järjestelmään ja lähettää sinulle tilaamaasi sisältöä. Voit koska tahansa peruuttaa tai muuttaa viestintäasetuksiasi. Lisätietoja löydät rekisteriselosteestamme.

Tilaa uutiskirje