Liity korjaamolaiseksi – saat runsaasti etuja ja alennuksia

Oletko kiinnostunut teatterista, musiikista, kuvataiteesta, keskusteluista ja ajankohtaisista ilmiöistä? Korjaamolaisia yhdistää halu iloita kaupungista ja kulttuurista – ja löytää uusia juttuja. Liity sinäkin meihin!

Korjaamolaisena saat:

Vain korjaamolaisille suunnattuja valikoituja etuja

Ensimmäisenä tiedon uusista tapahtumista uutiskirjeissä

Voit liittyä jäseneksi – tai jos olet jo jäsen, päivittää yhteystietosi – täyttämällä oheisen lomakkeen ja painamalla Liity-painiketta. Etuihin oikeuttavan jäsenkortin voit noutaa Korjaamon neuvonnasta (Töölönkatu 51 B, Helsinki). Korjaamolaiseksi liittyminen on maksutonta.

Liity korjaamolaiseksi

Sähköposti:
Etunimi:
Sukunimi:
Puhelinnumero:
Katuosoite:
Postinumero:
Kaupunki:
Olen kiinnostunut seuraavista Korjaamon sisällöistä (valitse sopivat alta):
Musiikki & keikat
Kulttuuri & tapahtumat
Ohjelmaa lapsille & perheille
Vuokrattavat tilat ja tapahtumapalvelut
Puheohjelma
Hyvinvointi

Tilaa uutiskirjeemme!

Uutiskirjeemme tilaajana olet osa Töölö Urban Familya, joka yhdistää kulttuurista ja hyvästä elämästä nauttivat kaupunkilaiset. Toivotamme sinut tervetulleeksi ensimmäisellä kirjeellämme, josta pääset kertomaan sinua kiinnostavasta sisällöstä, sekä tutustumaan ja tilaamaan muiden perheemme toimipaikkojen uutiskirjeet. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt rekisteriselosteemme ja annat meille luvan tallentaa tietosi järjestelmään ja lähettää sinulle tilaamaasi sisältöä. Voit koska tahansa peruuttaa tai muuttaa viestintäasetuksiasi. Lisätietoja löydät rekisteriselosteestamme.

Tilaa uutiskirje