Red Events x Korjaamo : Yhteistyössä onnistuneita tapahtumia

02.07.2019 - 08:32

Jaa:

Tapahtumatoimisto Red Events on järjestänyt Korjaamolla useampia tapahtumia. Keväällä 2019 Red Events tuotti Vaunusalissa asiakasyritykselleen persoonalliset 20-vuotisjuhlat. Noin sadan hengen tilaisuus alkoi istuvalla illallisella ja jatkui pitkälle iltaan rennompana illanviettona.


"Vaunusali on tilana erinomainen monimuotoisuutensa vuoksi. Tila muuntautuu sekä pienille, että isommille tapahtumille. Tilassa on valmiina erinomainen tekniikkavarustus, ja catering-palvelut löytyvät myös saman katon alta eli ei tarvitse etsiä ulkopuolista tekijää”, kertoo Red Eventsin toimitusjohtaja ja vastaava tuottaja Lotta Hurskainen.

Red Eventsin asiakasyritys kiitteli hyvin järjestetystä tapahtumasta ja oli ehdottomasti valmis suosittelemaan palveluja myös muille. Tiivis yhteistyö tapahtumatoimiston ja Korjaamon välillä tarkoittaa laadultaan erinomaisia tapahtumia.


"Korjaamon työntekijät ovat ystävällisiä, alan ammattilaisia ja vastaavat todella nopeasti sähköposteihin. Korjaamon tapahtumatyöntekijät ovat myös erittäin palveluhenkisiä ja haluavat tehdä kaiken asiakkaan eteen. Myös toistemme tunteminen useamman tapahtuman jälkeen parantaa kerta kerralta yhteistyötä”, Hurskainen sanoo.

Tapahtuma järjestettiin Korjaamon Vaunusalissa, ja Korjaamo toteutti tapahtuman tarjoilut sekä teknisen tuotannon.

Tutustu Korjaamon vuokrattaviin tiloihin ja tilapalveluihin

Red Events on monipuolinen tapahtumatoimisto. Tuotamme monipuoliset yritys- ja yleisötapahtumat, promootiot ja myynninedistämiskampanjat yrityksille. Vuokraamme aktiivista ja myyntihenkistä tapahtuma- ja promootiohenkilökuntaa ympäri Suomen. Palvelevana yrityksenä toteutamme niin pienet kuin suuret projektit vuosien kokemuksella.

Lisää:

Tilaa uutiskirjeemme!

Uutiskirjeemme tilaajana olet osa Töölö Urban Familya, joka yhdistää kulttuurista ja hyvästä elämästä nauttivat kaupunkilaiset. Toivotamme sinut tervetulleeksi ensimmäisellä kirjeellämme, josta pääset kertomaan sinua kiinnostavasta sisällöstä, sekä tutustumaan ja tilaamaan muiden perheemme toimipaikkojen uutiskirjeet. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt rekisteriselosteemme ja annat meille luvan tallentaa tietosi järjestelmään ja lähettää sinulle tilaamaasi sisältöä. Voit koska tahansa peruuttaa tai muuttaa viestintäasetuksiasi. Lisätietoja löydät rekisteriselosteestamme.

Tilaa uutiskirje