Punch Up! tuo yhteen stand upin, burleskin ja dragin kirkkaimmat tähdet

23.08.2018 - 11:27

Jaa:

Punch Up! - Resistance & Glitter on Korjaamon tänä syksynä valloittava klubi, jossa lavalle nousevat Suomen stand up -, burleski- ja drag-kenttien kuumimmat nimet ja terävimmät mielet. Ensimmäinen ilta järjestetään 31.8. klo 19 Korjaamon Kulmasalissa.


Klubin takana ovat koomikot Jamie MacDonald ja Juuso Kekkonen sekä drag-taiteilija Mira Eskelinen. Kolmikko järjesti Punch Up! -klubin ensimmäistä kertaa Mad House Helsingissä alkuvuodesta 2018, ja molemmat illat myytiin loppuun. Nyt Punch Up! siirtyy Korjaamolle, jossa nähdään kolme klubi-iltaa syksyn 2018 aikana. Jokaiseen iltaan on kuratoitu eri esiintyjät, ja juontajina toimivat MacDonald ja Kekkonen. Lavalla nähdään muiden muassa Suomi-burleskin grande dame Bettie Blackheart, All Female Panel -komediaklubilta tunnettu Kaisa Pylkkänen, Drag Me To HEL -kollektiivin toinen äiti Lola Vanilla sekä kansainvälisiä festivaalilavoja jatkuvasti kiertävä draglesque-artisti Theodora Rex. Iltojen ohjelma on englanniksi.

“Stand upin, burleskin ja dragin puolella tapahtuu koko ajan todella paljon uutta ja kiehtovaa,” kertoo Eskelinen. “Halusimme luoda klubin, jossa yleisö pääsee kokemaan kaikkien kolmen taidemuodon päräyttävimmät tekijät saman illan aikana. Alkuvuoden klubi-illoista saamamme palautteen perusteella väittäisin, että onnistuimme tavoitteessamme varsin mainiosti.”


Vuoden koomikoksi vuonna 2016 valittu Jamie MacDonald on voimahahmo supersuositun Feminist Comedy Night -komediaklubin takana. Juuso Kekkonen tunnetaan parhaiten pitkistä stand up - monologeistaan (mm. Outo homo ja Miehen lailla). Kekkosen Yle Kioskille tekemiä videoita polyamoriasta ja ihmissuhteista on katsottu jo yli puoli miljoonaa kertaa. Mira Eskelinen on kulttuurituottaja ja drag-taiteilija, joka on räjäyttänyt drag-yleisöjen tajuntoja Miss Vinyl Envy -hahmollansa vuodesta 2015.

Jamie: www.facebook.com/jamiemacdonaldthecomedian/
Juuso: www.facebook.com/thatjuusokekkonen/
Mira: www.instagram.com/missvinylenvy/


Punch Up! - Resistance and Glitter
31.8. / 26.10. / 14.12.2018
Korjaamo, Töölönkatu
Töölönkatu 51, Helsinki
Showtime 19:00 (ovet 18:30)
Ikäraja: 18
Liput 25 / 15€. Liput myy Tiketti

31.8. esiintymässä:
James Lorien MacDonald, Javiera Marchant Aedo, Juuso Kekkonen, Lady Clapback, Lola Vanilla, Miss Vinyl Envy, Sinikka Puolukka Nagrigorijeva, Theodora Rex, Zuzanna Buchowska

Lisää:

Tilaa uutiskirjeemme!

Uutiskirjeemme tilaajana olet osa Töölö Urban Familya, joka yhdistää kulttuurista ja hyvästä elämästä nauttivat kaupunkilaiset. Toivotamme sinut tervetulleeksi ensimmäisellä kirjeellämme, josta pääset kertomaan sinua kiinnostavasta sisällöstä, sekä tutustumaan ja tilaamaan muiden perheemme toimipaikkojen uutiskirjeet. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt rekisteriselosteemme ja annat meille luvan tallentaa tietosi järjestelmään ja lähettää sinulle tilaamaasi sisältöä. Voit koska tahansa peruuttaa tai muuttaa viestintäasetuksiasi. Lisätietoja löydät rekisteriselosteestamme.

Tilaa uutiskirje