Maria Mughalin näyttely MAAILMA JOSSA ELÄMME Korjaamon Aulagalleriassa 15.8.-4.9.2018

15.08.2018 - 11:30

Jaa:

Maria Mughal

MAAILMA JOSSA ELÄMME, maalauksia

15.8.-4.9.2018

Yksityisnäyttelyssään Korjaamon Aulagalleriassa Maria Mughal käsittelee aikamme rooleja, kohtaamisen ja aitouden haastetta kätkemällä ihmisen erilaisten naamioiden taakse. Ihminen on erkaantunut luonnosta mutta kaipaa yhteyttä siihen. Miten reagoimme tähän tarpeeseen, luontoon itsessämme? Mitä hyväksymme, vaikkemme pidä siitä? Argentiinalainen kirjailija Manuel Puig kirjoitti:

“Kamalinta on se, että muodostaaksesi yhteyden, jos haluat kommunikoida toisten ihmisten kanssa, sinun täytyy keksiä ja luoda sellainen hahmo, joka pystyy kommunikoimaan, mutta joka ei kuitenkaan ole sama kuin mikä sinun sisimmästäsi löytyy. Tästä hetkestä alkaen alat vähitellen uskoa yhä enemmän ja enemmän tähän luomaasi hahmoon. Unohdat vähitellen aidon itsesi ja pikkuhiljaa alat uskomaan sokeasti siihen kuvitteelliseen hahmoon, jonka itse aikoinaan loit.”

Tapahtuma Facebookissa


Näyttelyä ovat tukeneet Kulttuuritehdas Korjaamo, WABGNET, Taiteen edistämiskeskus sekä Viipurin Taiteilijaseuran Kiira ja Koroman rahasto.

Maria Mughal (s.1974) on valmistunut Taideteollisesta korkeakoulusta taiteen maisteriksi v.2004. Hänen maalauksiaan on ollut esillä Suomessa ja ulkomailla useassa ryhmä-ja yksityisnäyttelyssä. Mughal on tehnyt myös julkista taidetta monella eri tekniikalla, tilaajina mm. Oulun Taidemuseo ja Joensuun kaupunki.
Taiteilija asuu ja työskentelee Helsingissä.

Maria Mughal,kuvataiteilija
www.mughal.fi
puh.050-5829596
e-mail: mughal.maria@gmail.com
Instagram: @mariamughal_art

Lisää:

Tilaa uutiskirjeemme!

Uutiskirjeemme tilaajana olet osa Töölö Urban Familya, joka yhdistää kulttuurista ja hyvästä elämästä nauttivat kaupunkilaiset. Toivotamme sinut tervetulleeksi ensimmäisellä kirjeellämme, josta pääset kertomaan sinua kiinnostavasta sisällöstä, sekä tutustumaan ja tilaamaan muiden perheemme toimipaikkojen uutiskirjeet. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt rekisteriselosteemme ja annat meille luvan tallentaa tietosi järjestelmään ja lähettää sinulle tilaamaasi sisältöä. Voit koska tahansa peruuttaa tai muuttaa viestintäasetuksiasi. Lisätietoja löydät rekisteriselosteestamme.

Tilaa uutiskirje