KULTTUURITEHDAS KORJAAMO HAKEE RAVINTOLAPÄÄLLIKKÖÄ

05.02.2020 - 10:04

Jaa:

Kulttuuritehdas Korjaamo on yleisölle ympäri vuoden avoinna oleva kulttuuri- ja tapahtumakeskus, joka tuottaa vuosittain satoja tapahtumia tuhansille kävijöille; elokuvanäytöksiä, konsertteja, puheohjelmaa, näyttelyitä, seminaareja, markkinoita, klubeja, juoma- ja ruokatapahtumia, juhlia ja festivaaleja.

Korjaamon kortteliravintola toimii suosittuna lounas- ja brunssi- ja illanviettopaikkana, palvelee konserttien ja tapahtumien kävijöitä sekä toteuttaa yritystilaisuuksiin catering-palveluita.

Etsimme ravintolatoiminnoillemme vetäjää huolehtimaan laadukkaasta ja sujuvasta palvelusta ja johtamaan sali- ja keittiötiimiä sekä vastaamaan liiketoiminnan kehittämisestä ja kannattavuudesta. Työsuhde alkaa mahdollisuuksien mukaan maaliskuun aikana, viimeistään huhtikuun alusta 2020.

Korjaamon ravintolapäälliköltä edellytetään vankkaa ravintola-alan esimieskokemusta, hyviä vuorovaikutustaitoja, paineensietokykyä ja järjestelmällisyyttä sekä halua luoda paras mahdollinen asiakaskokemus. Arvostamme erityisesti catering-osaamista ja monipuolista kokemusta erilaisista ravintolatoiminnoista. Työaika sijoittuu pääasiassa arkeen, mutta edellyttää tarvittaessa joustamiskykyä viikonloppuaikoina, tehtävään kuuluu myös suorittavaa työtä. Ravintolapäällikön esimiehenä toimii Kulttuuritehdas Korjaamon toimitusjohtaja.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus cv:n ja palkkatoiveen kera sähköpostitse pe 28.2.2020 klo 12.00 mennessä osoitteeseen niki.matheson@korjaamo.fi.

Laita hakemus heti sisään, jos tehtävä kiinnostaa, sillä haastattelemme sopivia ehdokkaita heti haun käynnistyttyä ja varaamme oikeuden päättää haku ennen ilmoitettua päivämäärää.

Lisätiedustelut: Roni Auvinen, ravintolatoiminnan päällikkö, +358 50 443 0930.

Lisää:

Tilaa uutiskirjeemme!

Uutiskirjeemme tilaajana olet osa Töölö Urban Familya, joka yhdistää kulttuurista ja hyvästä elämästä nauttivat kaupunkilaiset. Toivotamme sinut tervetulleeksi ensimmäisellä kirjeellämme, josta pääset kertomaan sinua kiinnostavasta sisällöstä, sekä tutustumaan ja tilaamaan muiden perheemme toimipaikkojen uutiskirjeet. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt rekisteriselosteemme ja annat meille luvan tallentaa tietosi järjestelmään ja lähettää sinulle tilaamaasi sisältöä. Voit koska tahansa peruuttaa tai muuttaa viestintäasetuksiasi. Lisätietoja löydät rekisteriselosteestamme.

Tilaa uutiskirje