Korjaamon uudeksi toimitusjohtajaksi Helsingin juhlaviikkojen hallintojohtaja Niki Matheson

01.02.2019 - 07:31

Jaa:

Niki Matheson aloittaa töölöläisen Kulttuuritehdas Korjaamon toimitusjohtajana 1.3.2019. Matheson on pitkän linjan kulttuurialan ammattilainen, jolla on takanaan yli 20-vuotinen ura taide- ja kulttuuriorganisaatioiden, tapahtumien ja festivaalien parissa, joista viimeiset 12 vuotta Helsingin juhlaviikkoja toteuttavan säätiön hallintojohtajana.

"Korjaamo on elävä kulttuuri- ja tapahtumakeskus, jota tulen innostunein mielin luotsaamaan yhdessä sen osaavan henkilöstön kanssa. Tavoitteena on luovuutta ja elinvoimaa säteilevä kansainvälinen kohtaamispaikka, josta töölöläiset ja helsinkiläiset voivat olla ylpeitä", Matheson sanoo.

Korjaamon nykyinen toimitusjohtaja Sara Norberg palaa takaisin elokuva-alalle uuden, perusteilla olevan tuotantoyhtiön toimitusjohtajaksi. Norberg on iloinen, että Korjaamo jää osaaviin ja varmoihin käsiin.

”Niki Matheson on täydellinen valinta Korjaamolle, sillä hän hallitsee sekä kulttuurialan sisällöt että hallinnon. Korjaamo on yksityinen kulttuurikeskus, ja monipuolisen kulttuuritoiminnan yhdistäminen liiketoimintaan vaatii johtajalta strategista ajattelua ja jatkuvaa ajan hermolla olemista”, sanoo Norberg.

”Mathesonin sisältö- ja tapahtumaosaaminen auttaa meitä tavoitteessamme laajentaa Korjaamon toimintaa yhdeksi keskeisimmäksi Helsingin kaupunkikulttuurin toimijaksi”, toteaa Korjaamon hallituksen puheenjohtaja ja Töölö Urban Oy:n toimitusjohtaja Raoul Grünstein.

Kulttuuritehdas Korjaamoa pyörittävä Korjaamo Group Oy on osa voimakkaasti kasvavaa kaupunkielämän kehitys- ja sijoituskonserni Töölö Urban Oy:tä, johon kuuluvat lisäksi merikylpylä Allas Sea Pool, elokuvateatteriketju Korjaamo Kino, uuden työn keskus Sofia Future Farm ja Jääpuisto Ice Park. Konserni työllistää noin 200 henkilöä. Vuoden 2018 liikevaihto oli 11 miljoonaa ja vuoden 2019 ennustettu liikevaihto 16 miljoonaa euroa.

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:

Raoul Grünstein, hallituksen puheenjohtaja, Korjaamo Group Oy, puh. 040 546 5630, raoul.grunstein@toolourban.fi

Niki Matheson, toimitusjohtaja (1.3.2019 alkaen), Korjaamo Group Oy, puh. 050 3404909, niki.matheson@korjaamo.fi

Lataa Niki Mathesonin kuva

Lisää:

Tilaa uutiskirjeemme!

Uutiskirjeemme tilaajana olet osa Töölö Urban Familya, joka yhdistää kulttuurista ja hyvästä elämästä nauttivat kaupunkilaiset. Toivotamme sinut tervetulleeksi ensimmäisellä kirjeellämme, josta pääset kertomaan sinua kiinnostavasta sisällöstä, sekä tutustumaan ja tilaamaan muiden perheemme toimipaikkojen uutiskirjeet. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt rekisteriselosteemme ja annat meille luvan tallentaa tietosi järjestelmään ja lähettää sinulle tilaamaasi sisältöä. Voit koska tahansa peruuttaa tai muuttaa viestintäasetuksiasi. Lisätietoja löydät rekisteriselosteestamme.

Tilaa uutiskirje