Korjaamolle uusi musiikkiohjelmavastaava

12.02.2019 - 16:51

Jaa:

Eero Jääskeläinen liittyy maaliskuun alussa Kulttuuritehdas Korjaamon ohjelmatiimiin. Muun muassa Hämeenlinnan Suistoklubin taustajoukoista tuttu tekijä saa vastuulleen musiikkiohjelman toteuttamisen, ja hän osallistuu myös kulttuuritehtaan koko ohjelmatoiminnan kehittämiseen.

Korjaamon pitkäaikainen musiikkiohjelmapäällikkö Timo Haapanen siirtyy uusien haasteiden äärelle vastaamaan Ääniwallin musiikkiohjelmasta. Kulttuuritehdas Korjaamo kiittää kuluneista vuosista ja toivottaa hyvää matkaa uuteen!

Lisätietoja:

Niki Matheson, toimitusjohtaja (1.3.2019 alkaen), Korjaamo Group Oy, puh. 050 3404909, niki.matheson@korjaamo.fi

Lisää:

Tilaa uutiskirjeemme!

Uutiskirjeemme tilaajana olet osa Töölö Urban Familya, joka yhdistää kulttuurista ja hyvästä elämästä nauttivat kaupunkilaiset. Toivotamme sinut tervetulleeksi ensimmäisellä kirjeellämme, josta pääset kertomaan sinua kiinnostavasta sisällöstä, sekä tutustumaan ja tilaamaan muiden perheemme toimipaikkojen uutiskirjeet. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt rekisteriselosteemme ja annat meille luvan tallentaa tietosi järjestelmään ja lähettää sinulle tilaamaasi sisältöä. Voit koska tahansa peruuttaa tai muuttaa viestintäasetuksiasi. Lisätietoja löydät rekisteriselosteestamme.

Tilaa uutiskirje