Juhlista vappupäivää perinteisellä Korjaamon brunssilla!

10.04.2019 - 07:02

Jaa:

Korjaamon vappubrunssi on täällä taas! 1.5. tarjolla on perinteisten juhla-antimien lisäksi myös Korjaamon klassikoiksi muodostuneita brunssiherkkuja, kuten ruokaisia ja raikkaita salaatteja, suolaista piirakkaa sekä rikottua suklaakakkua. Brunssilistan näet kokonaisuudessaan täältä.

Pöytävarauksen vappubrunssille voit tehdä ennakkoon TableOnlinen kautta. Valittavanasi on kaksi kattausta, ensimmäinen klo 10:30-12:00 ja toinen 12:30-15:00. Mikäli haluat varata paikat isommalle seurueelle (yli 10 henkeä), otathan yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen aleksi.inermo(at)korjaamo.fi.

Vappubrunssin hinta aikuisilta 29€/hlö, lapset (0-12 -vuotiaat 1€/ikävuosi).

Tervetuloa herkuttelemaan Korjaamolle!

Lisää:

Tilaa uutiskirjeemme!

Uutiskirjeemme tilaajana olet osa Töölö Urban Familya, joka yhdistää kulttuurista ja hyvästä elämästä nauttivat kaupunkilaiset. Toivotamme sinut tervetulleeksi ensimmäisellä kirjeellämme, josta pääset kertomaan sinua kiinnostavasta sisällöstä, sekä tutustumaan ja tilaamaan muiden perheemme toimipaikkojen uutiskirjeet. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt rekisteriselosteemme ja annat meille luvan tallentaa tietosi järjestelmään ja lähettää sinulle tilaamaasi sisältöä. Voit koska tahansa peruuttaa tai muuttaa viestintäasetuksiasi. Lisätietoja löydät rekisteriselosteestamme.

Tilaa uutiskirje