HERKULLINEN ILLALLINEN JA SHOW RECOVER LABORATORYN TYYLIIN

12.10.2018 - 10:47

Jaa:

Tule Korjaamolle nauttimaan kummallinen ja herkullinen kolmen ruokalajin erikoismenu, joka on suunniteltu yhteistyössä taideryhmä Recover Laboratoryn kanssa. Tunnelma muuttuu hiljalleen kutkuttavammaksi, kun illallisen jälkeen maanalaisen maailman olento noutaa sinut ravintolalta ja kyyditsee kohti väestönsuojaa, jossa Recover Laboratoryn uusin esitys UNDERNEATH tapahtuu. Tämä reissu tulee olemaan odottamaton ja yllättävä. Ja niin myös oma matkasi maan alle, kun koittaa sinun vuorosi astua Underneathiin.

Tämä Dinner & Show -paketti on täydellinen ryhmille, pariskunnille ja juhlaseurueille. Varaa ajoissa paikkasi ja valmistaudu unohtumattomaan iltaan, josta kehkeytyy kaikkien aistien konsertto!

Yllätysmenu

LIUKUAKSEEN

Pehmeät ja rapeat alkupalat

SYÖDÄKSEEN

Kiemurainen, musta pääruoka

RAKASTAAKSEEN

Liukas ja vaahtoava jälkiruoka

Underneath on taideryhmä Recover Laboratoryn uusi immersiivinen suurteos. Kokemuksellinen, labyrinttimainen esitys tapahtuu Meilahdessa, Valpurinpuiston alaisessa väestönsuojassa. Jokainen katsoja astuu teokseen yksitellen, ja voit osallistua teokseen täysin haluamallasi tavalla - tai vain katsella rauhassa. Maan alla kohtaat nykysirkusta, performansseja, kuvataidetta, musiikkia, ääntä, valoa - ja itsesi. Tervetuloa matkalle maan alle, ihmisyyteen ja ihmisyyden ihon alle. Olet astunut labyrinttiin.

Hinta

69 €. Sisältää kolmen ruokalajin illallisen, erikoiskyydityksen esityspaikalle ja lipun Underneathiin. Juomat tilataan paikan päällä.

Osoite

Illallinen Kulttuuritehdas Korjaamon Baarissa ja Keittiössä, osoite Töölönkatu 51 A-B, Helsinki. Kuljetus esitykseen, Valpurinpuisto, Meilahti.

Varaukset ja lisätiedot

Varaa omasi sähköpostitse hello@recoverlaboratory.com(mailto: hello@recoverlaboratory.com) tai puhelimitse 040 744 9133.

Varaukset viimeistään viikkoa ennen haluttua päivää.

Kerro mille päivälle haluaisit paketin, kuinka monta henkilöä, liha/kasvisvaihtoehto. Saat vahvistuksen omasta illallis- ja esitysajastasi, sekä tarkemmat ohjeet.

Illallinen Recover Laboratoryn tyyliin on saatavilla näinä päivinä:

Pe 19.10. klo 18 alkaen
La 27.10. klo 18 alkaen
Su 4.11. klo 16 alkaen
Su 11.11. klo 16 alkaen
Su 18.11. klo 16 alkaen
Su 25.11. klo 16 alkaen

Nähdään maan alla!

Lisätietoja esityksestä ja taiteilijaryhmästä:

www.recoverlaboratory.com

Lisää:

Tilaa uutiskirjeemme!

Uutiskirjeemme tilaajana olet osa Töölö Urban Familya, joka yhdistää kulttuurista ja hyvästä elämästä nauttivat kaupunkilaiset. Toivotamme sinut tervetulleeksi ensimmäisellä kirjeellämme, josta pääset kertomaan sinua kiinnostavasta sisällöstä, sekä tutustumaan ja tilaamaan muiden perheemme toimipaikkojen uutiskirjeet. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt rekisteriselosteemme ja annat meille luvan tallentaa tietosi järjestelmään ja lähettää sinulle tilaamaasi sisältöä. Voit koska tahansa peruuttaa tai muuttaa viestintäasetuksiasi. Lisätietoja löydät rekisteriselosteestamme.

Tilaa uutiskirje