Helsinki Natural Wine 2019 on moderni viini- ja siideritapahtuma

21.02.2019 - 13:43

Jaa:

Korjaamolla järjestetään maaliskuun 22.-23. päivä Suomen ensimmäinen naturalviineihin ja aitoihin siidereihin keskittynyt Helsinki Natural Wine 2019. Tapahtuman ruokapuolesta vastaavat ravintolat The Way, SicaPelle sekä yhteiskeittiöllään Wino ja Plein.

Naturalviinit ja aidot siiderit ovat saaneet innostunutta huomiota Suomessa viime vuosina, ja vihdoin saamme niille oman festivaalin.

”Ensimmäisellä Helsinki Natural Wine -festarilla tuomme esille kattavan valikoiman parhaita naturalviinejä ja siidereitä, joita Suomessa on tarjolla. Pääosaa tapahtuman viineistä voi tällä hetkellä maistaa vain ravintoloissa ja niissäkin usein vain pulloittain tai osana viinipakettia. Nyt kiinnostuneet viinin rakastajat ja harrastajat saavat mahdollisuuden löytää omat lempiviininsä Suomen kattavimmasta naturalviinivalikoimasta”, kertoo tapahtuman järjestäjä Samuli Pasanen.

Tapahtumassa kaikki viinit ovat tarjolla pieninä maisteluannoksina ja laseittain – sekä tietysti pullottain, mikäli sille päälle sattuu.


Tapahtumaan saapuvat mm. Jean-Francois Ganevat, Sebastian Riffault, Occhipinti, Frank Cornelissen, Jolly Ferriol ja Franz Strohmeier. Muut tuottajat löytyvät tapahtuman verkkosivuilta osoitteesta www.helsinkinaturalwine.com/wines. Tarjolla on noin 200 naturalviiniä ja siideriä. Oluiden tarjoilusta vastaavat viime vuonna perustettu turkulainen Kakola Brewing Company ja kemiöläinen Kimito Brewing.

Helsinki Natural Wineen saapuu useita viinintuottajia, ja tapahtumassa päästään kokemaan myös tuottajien tasting-tilaisuuksia, joiden liput tulevat myyntiin helmi- ja maaliskuun aikana. Tunnin kestävissä tastingeissä on mahdollisuus tutustua syvemmin viineihin ja tuottajiin niiden takana.


”Mikäli kaipaat illan päätteeksi rentouttavaa hetkeä, voit halutessasi täyttää viinilasisi ja marssia Korjaamon Kinoon, missä molempina tapahtumapäivinä näytetään legendaarinen viinielokuva Sideways”, Pasanen vinkkaa.

Tapahtuman järjestää Turku Food & Wine Fest Oy yhteistyössä Korjaamon kanssa. Tapahtuman ilmeen on luonut kuvittaja Jenna Kunnas. Tapahtumalippuun sisältyy maksukortti tapahtumassa sekä Riedelin viinilasi.

www.helsinkinaturalwine.com
Tapahtuma Facebookissa

Lisää:

Tilaa uutiskirjeemme!

Uutiskirjeemme tilaajana olet osa Töölö Urban Familya, joka yhdistää kulttuurista ja hyvästä elämästä nauttivat kaupunkilaiset. Toivotamme sinut tervetulleeksi ensimmäisellä kirjeellämme, josta pääset kertomaan sinua kiinnostavasta sisällöstä, sekä tutustumaan ja tilaamaan muiden perheemme toimipaikkojen uutiskirjeet. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt rekisteriselosteemme ja annat meille luvan tallentaa tietosi järjestelmään ja lähettää sinulle tilaamaasi sisältöä. Voit koska tahansa peruuttaa tai muuttaa viestintäasetuksiasi. Lisätietoja löydät rekisteriselosteestamme.

Tilaa uutiskirje