BLUESTUNNELMAA JA ETELÄ-AFRIKAN MEININKIÄ ETNOSOI!-FESTIVAALILLA

19.09.2018 - 09:31

Jaa:

LEYLA McCALLA

Yhdysvaltalainen muusikko Leyla McCalla lienee monille tuttu Carolina Chocolate Drops -yhtyeestä, joka vieraili Helsingin juhlaviikoilla 2013 (“parhaita koskaan näkemiäni keikkoja”, hehkutti Mari Koppinen silloin Helsingin Sanomissa). Nykyään McCalla kulkee omaa vankkaa tietään sooloartistina, jonka intiimi tulkinta puree kaikenlaisen juurimusiikin ystäviin. Hän ammentaa niin bluesista, kreolimusiikista kuin oldtime-jazzistakin, sekä tutkiskelee omia haitilaisia juuriaan.

DIZU PLAATJIES & THE IBUYAMBO ENSEMBLE

Nelson Mandelan luottomuusikko Dizu Plaatjies tarjoilee Ibuyambo-yhtyeensä kanssa soittoa, laulua ja tanssia eteläisen Afrikan rikkaista perinteistä ammentaen. Plaatjies on valovoimainen laulaja ja multi-instrumentalisti, joka etenkin marimbastaan takoo esille vangitsevia melodioita ja hurjaa energiaa. Hän sekoittaa ennakkoluulottomasti maanosansa eri perinteitä omiin säveliin ja sanoihin, tuloksena hyvätuulista, menevää perinteen suuntaan kumartavaa musiikkia. Dizu Plaatjies on useita vuosikymmeniä kestäneen uransa aikana esiintynyt maailman arvostetuilla estradeilla kuten New Yorkin Carnegie Hallissa.

ETNOSOI!-KEIKAT

Ti 6.11.2018
Dizu Plaatjies & The Ibuyambo Ensemble
Helsinki, Kulttuuritehdas Korjaamo

Ma 12.11.2018
Leyla McCalla + trio
Helsinki, Kulttuuritehdas Korjaamo

Lue lisää festivaalista: www.etnosoi.fi

Lisää:

Tilaa uutiskirjeemme!

Uutiskirjeemme tilaajana olet osa Töölö Urban Familya, joka yhdistää kulttuurista ja hyvästä elämästä nauttivat kaupunkilaiset. Toivotamme sinut tervetulleeksi ensimmäisellä kirjeellämme, josta pääset kertomaan sinua kiinnostavasta sisällöstä, sekä tutustumaan ja tilaamaan muiden perheemme toimipaikkojen uutiskirjeet. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt rekisteriselosteemme ja annat meille luvan tallentaa tietosi järjestelmään ja lähettää sinulle tilaamaasi sisältöä. Voit koska tahansa peruuttaa tai muuttaa viestintäasetuksiasi. Lisätietoja löydät rekisteriselosteestamme.

Tilaa uutiskirje