Anna lahjaksi aikaa ja elämyksiä

17.12.2018 - 13:11

Jaa:

Korjaamon tapahtumalahjakortit ovat nyt myynnissä Tiketin verkkokaupassa ja Korjaamo Kinon lahjasarjaliput Kinon verkkokaupassa! Molempia lahjakortteja voit ostaa myös Korjaamon neuvonnasta (Töölönkatu 51 B) sekä Korjaamon, Altaan ja Sofia Future Farmin yhteisestä Tuomaan Markkinoiden kojusta.

Korjaamon tapahtumalahjakortti käy maksuvälineenä kaikkiin Tiketissä myynnissä oleviin Korjaamon tapahtumiin. Kinon sarjaliput käyvät kaikkiin normaalihintaisiin elokuvanäytöksiin Töölössä ja Bio Rexissä (ei koske festarinäytöksiä).

Muista myös Töölö Urban Familyn muut toimipaikat!

Sofia Future Farmista voit ostaa lahjaksi mm. ohjatut päiväunet sekä lahjakortin uuteen Sofia Gastro -ravintolaan. Allas Sea Poolin jäsenyydellä tai lahjakortilla ilahdutat ystävääsi tai läheistäsi. Altaan verkkokaupasta voit hankkia lahjaksi myös Talvipäivä Helsingissä -yhteislipun Jäääpuistoon ja Altaalle.

Lisää:

Tilaa uutiskirjeemme!

Uutiskirjeemme tilaajana olet osa Töölö Urban Familya, joka yhdistää kulttuurista ja hyvästä elämästä nauttivat kaupunkilaiset. Toivotamme sinut tervetulleeksi ensimmäisellä kirjeellämme, josta pääset kertomaan sinua kiinnostavasta sisällöstä, sekä tutustumaan ja tilaamaan muiden perheemme toimipaikkojen uutiskirjeet. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt rekisteriselosteemme ja annat meille luvan tallentaa tietosi järjestelmään ja lähettää sinulle tilaamaasi sisältöä. Voit koska tahansa peruuttaa tai muuttaa viestintäasetuksiasi. Lisätietoja löydät rekisteriselosteestamme.

Tilaa uutiskirje