Профессионалы
Войти or Register to leave a comment

Korjaamon Baari & Keittiö etsii ravintolatyöntekijöitä!

| 27.04.2017 - 12:05
|
Share

Töölön sydämessä sijaitsevalla Kulttuuritehdas Korjaamolla kävijää hemmotellaan keikoilla, elokuvilla, teatterilla, markkinoilla sekä herkullisella ruoalla! Myös Korjaamon suosittu Kesäpiha grilleineen aukeaa toukokuun alussa uusittuna ja laajennettuna. Korjaamon Baari & Keittiö etsii tarjoilijoita niin osa-aikaisiin kuin vakituisiin työsuhteisiin. 

Arkisin Korjaamon Baari & Keittiö tarjoaa maittavaa lounasta ja iltaisin ravintolassa tarjoillaan à la carte -listan laadukkaita herkkuja. Viikonloppuisin buffetpöydät katetaan kuukausittain vaihtuvalla brunssilla. Korjaamolla on myös paljon kokous- sekä juhlatiloja yritys- ja yksityistilaisuuksia varten, joihin Baari & Keittiössä valmistetaan catering-tarjoilut. Kesäpihalla hiiligrilli kuumenee päivittäin ja suosittu aurinkoterassi on kesällä Korjaamon kohokohtia. Vehreä sisäpihamme kasvattaa asiakaspaikkojen määrää sadalla tuolilla. Korjaamon keittiö on avoin ja kokkien työskentelyä voi seurata salin puolelta. 

Erinomainen asiakaspalvelu on meille ensisijaisen tärkeää. Etsimme tunnollisia, sitoutuneita ja motivoituneita henkilöitä joilla on ravintola-alan koulutus tai muutaman vuoden työkokemus alalta. Saatat olla jo alan ammattilainen, mutta meille riittää myös aito kiinnostus ja halu oppia. Pärjäät paineen alla etkä jää hiljaisenakaan hetkenä toimettomaksi. Etsimältämme henkilöltä löytyy rakkautta lajia kohtaan sekä innokkuutta kehittää uusia makuja! 

Edellytämme:

  • Ravintola-alan koulutusta tai aiempaa työkokemusta
  • Halua luoda asiakkaalle paras mahdollinen asiakaskokemus
  • Hygieniapassi on perusedellytys työllistymiselle, anniskelupassi katsotaan eduksi
  • Valmiutta työskennellä maanantaista sunnuntaihin ravintola-alalle tyypillisinä aikoina

Tarjoamme:

  • Monipuolisen ja kehittyvän työympäristön kaupunkikulttuurin ytimessä
  • Loistavat työkaverit
  • Korjaamo Group Oy:n mainiot henkilökuntaedut

Jos työskentely tiiviissä työyhteisössä kulttuuritapahtumien keskellä innostaa, lähetä hakemuksesi sekä CV 12.5. mennessä 

Tarjoilijaksi hakevat:
ravintolapäällkkö Sebastian von Schoultzille (sebastian [dot] vs [at] korjaamo [dot] fi)

Комментарии