Korjaamo Insight
Kirjaudu tai Rekisteröidy jättääksesi kommentin

Saint Etienne (UK) Korjaamolle 5.11.

| 14.08.2017 - 12:00
|
Share

Saint Etienne (UK) SU 5.11. Vaunusali, Korjaamo, Helsinki

Kesäkuussa uuden albuminsa Home Counties julkaissut Saint Etienne saapuu Suomeen marraskuussa. Yhtye esiintyy Korjaamon Vaunusalissa sunnuntaina 5. marraskuuta. Liput keikalle tulevat myyntiin keskiviikkona 16. elokuuta. Yhtye nähtiin Suomessa viimeksi vuoden 2012 Flow Festivaleilla. Yhtye on uuden levyn myötä esiintynyt jo Barcelonan Primaverassa ja muilla Euroopan festivaaleilla. Syyskuussa yhtye suuntaa Amerikkaan ja loka-marraskuussa ovat vuorossa Pohjoismaat sekä muu Eurooppa.

Monien mielestä uusi Home Counties -albumi on yhtyeen 25-vuotisen uran parhaita tuotoksia. Paineettomasti tehty albumi kertoo elämästä Lontoon lähikunnissa ja lähiöissä. ”The unhurried new album from English indie pop trio Saint Etienne centers on a theme of geography. Across 19 tracks, the band offers a day-in-the-life snapshot of their native London commuter towns.” -Pitchfork

1990-luvun alussa aloittanut yhtye loi omintakeisen soundinsa yhdistämällä klubimusiikin tyylilajeja, kuten housea, teknoa ja discoa, dubiin sekä 60-luvun soul- ja pop-musiikkiin. Saint Etienne yhdistää klubisoundin ja melodiset, usein myös romanttiset vokaalit, saaden aikaan herkullisia pop-kappaleita. Trion muodostavat vokalisti Sarah Cracknell, Pete Wiggs ja entinen musiikkijournalisti Bob Stanley, joka on vieraillut Suomessa muutamilla dj-keikoilla. Bändiä on usein verrattu brittisuuruus Pet Shop Boysiin ja yhtyeen vaikutuksen voi nähdä myös pari vuotta Saint Etiennen jälkeen Dummy -debyyttinsä julkaisseen Portisheadin musiikissa. Saint Etienne on tehnyt yhteistyötä myös Kylie Minoguen kanssa ja yhtyeen musiikkia on kuultu mm. Pedro Almodóvarin Volver -elokuvassa.

Sunnuntai 5.11.2017
SAINT ETIENNE
Ovet 19.00
K-18
Korjaamo, Vaunusali / Töölönkatu 51 A, 00250 Helsinki 

Liput ennakko 32€ sis. Tiketin palv.maksu / ovelta 34€
Korjaamolaiset 29€ sis. Tiketin palv.maksu / ovelta 31€

www.tiketti.fi 0600-1-1616 (1,78 €/min + pvm)

 https://www.facebook.com/SaintEtienneOfficial/
http://saintetienne.com/
https://www.tiketti.fi/tapahtuma/49164 

Lisätietoja:

Esa Tontti
Alt Agency & Management
044 563 1430
esa [at] altagency [dot] fi

Kommentit