Markkinat

Korjaamon markkinat ovat inspiroivia, festivaalinomaisia tapahtumia, jotka kokoavat yhteen kiinnostavia toimijoita muun muassa designin ja kulttuurin aloilta. Markkinat tarjoavat laadukkaiden tuotteiden ja palveluiden lisäksi elämyksiä ja kohtaamisia kulttuurin äärellä.

Korjaamon markkinat
Designia ja elämyksiä

|
Share

Korjaamon markkinat tarjoavat designia ja elämyksiä

Korjaamon markkinat ovat tapahtumallisia viikonloppuja, joissa yhdistyvät design, hyvä elämä, kulttuuri ja herkuttelu. Markkinalöytöjen ohessa lekotellaan lounge-alueilla sekä Korjaamon ravintoloissa. Tänä vuonna markkinoihin yhdistyy entistä vahvemmin musiikki ja teemaan sopivat ruokauutuudet.

Markkinoiden päätilana toimii Korjaamon Vaunusali historiallisten raitiovaunujen huomassa. Markkinoiden aikana vieraita palvelevat Korjaamon baari & keittiö ja Sushibar + Wine Korjaamo sekä Ratikkamuseo ja Minikirjasto.

Lähde myyjäksi markkinoille - vuoden 2016 markkinoilla mm. keväthuumaa ja kierrätystä!

DESIGNMARKKINAT – SPRING EDITION 28.-29.5.2016 (huom! Ilmoittautumiset ainoastaan sähköpostitse: marjo [dot] raesto [at] korjaamo [dot] fi)

Kevään raikas design:
Kotimaisen käsityön ja designin uudet tuulet tulevalle kesälle. Toivotamme markkinoille tervetulleiksi design-, muoti- ja sisustustoimijat sekä palveluntarjoajat hemmottelun, käsillä tekemisen ja hyvän elämän ympärillä.

Kaupunkilaisten puutarha:
Uusia ideoita lasitetuille parvekkeille ja tietoa kerrostalojen kattojen palstaviljelystä. Tule ja nouda istutukset ja uudet ideat. Perinteisen kukkakauppavalikoiman lisäksi tarjolla luovia ratkaisuja.

Samaan aikaan Korjaamon vehreän kesäpihan avajaiset. Kaupungin suurin hiiligrilli sihisee ja slush-margaritat raikastavat päivän!

DESIGNMARKKINAT – 2ND CYCLE 3.-4.9.2016
Vanhasta uutta kierrätysdesignilla sekä kestävää kulutusta. Mukana etenkin kierrätettyjä materiaaleja tuotteissaan käyttäviä designtoimijoita. Suunnitteilla erilaisia kierrätyspohjaisia työpajoja, kierrätysvinkkejä sekä opiskelijabudjetille soveltuvia sisustustuotteita.

Myös ruoan raaka-aineet muuntautuvat popup-ravintolassa kauppojen ruokahävikistä maittaviksi ravintola-annoksiksi.

KORJAAMON DESIGNMARKKINAT 12.-13.11.
Designweekia edeltävänä viikonloppuna design valtaa Korjaamon. Korjaamo Kinossa näytetään markkinaviikonloppuna design-aiheisia dokumentteja ja henkilökuvia.

KORJAAMON JOULUMARKKINAT 26.-27.11. ja 10.-11.12.2016
Korjaamon joulumarkkinat on jo perinteeksi muodostunut koko perheen rento joulutapahtuma, jossa tarjolla joululahjavinkkejä koruista käsitöihin ja sisustustuotteisiin. Joulumarkkinoilla voit hyvin tuoda esille myös palveluita, sillä yhä useampi antaa ja toivoo aineettomia lahjoja. Markkinalöytöjen ohessa lämmitellään joulubrunssilla ja lämpimillä juomilla. Suunnitelmissa on tuoda mukaan myös ripauksia muiden maiden jouluperinteistä ja perinteisistä jouluruoista.

 

Kaikkien markkinoiden kävijäelämystä täydentävät Korjaamo Baari & Keittiön rento viikonloppubrunssi ja Sushibar + Winen tarjoilut.

Markkinat ovat avoinna yleisölle 11–17 kumpanakin päivänä. Markkinoille on ilmainen sisäänpääsy, mutta lisäohjelma voi olla osin maksullista.

Myyntipaikan tiedot:
-        peruskoko 1.5m x 1.5m
-        suurempi osasto 1.5m x 3m
-        myyntipaikkaan kuluu pöytä 75cm x 120 cm sekä tuoli
-        lLisätilauksesta erillinen sähköveto osastolle 50 € (+ alv. 24 %)

Myyntipaikan hinnat (peruskoko/suurempi osasto):
DESIGNMARKKINAT – SPRING EDITION 200 € / 300 €
DESIGNMARKKINAT – 2ND CYCLE 240 € / 380 €
KORJAAMON DESIGNAMARKKINAT 270 € / 440 €
KORJAAMON JOULUMARKKINAT I 340 € / 580 €
KORJAAMON JOULUMARKKINAT II 340 € / 580 €
+ ALV. 24 %

Jokainen edeltävä osallistuminen vuoden 2016 markkinoille laskee seuraavan Markkinat-tapahtuman myyntipaikan hintaa -10 %

Ilmoittaudu markkinoille täältä(huom! Ilmoittautumiset Spring Editioniin ainoastaan sähköpostitse: marjo [dot] raesto [at] korjaamo [dot] fi)

Lähde kumppaniksi markkinoille

Korjaamo Markkinat etsii myös kumppaneita, jotka haluavat olla mukana luomassa ilmiöitä ja uudenlaista kaupunkikulttuuria. Tarjoamme yhteistyökumppaneillemme ainutlaatuisen tilaisuuden tavoittaa Kulttuuritehdas Korjaamon asiakkaita ja Korjaamoa lähellä olevia kohderymiä.

Kumppanina pääset osallistumaan toimialaasi sopivan markkinat-tapahtuman sisältö- ja markkinointisuunnitteluun. Kumppanietuihin voi lisäksi kuulua tapahtumanäkyvyyttä, mediatilanäkyvyyttä, muita promootiomahdollisuuksia sekä etuja Kulttuuritehdas Korjaamon tiloihin ja tapahtumiin. Ota meihin yhteyttä, niin jutellaan lisää.

Lisätiedot:

Tuottaja Marjo Raesto
marjo [dot] raesto [at] korjaamo [dot] fi