Markkinat

Korjaamon markkinat ovat inspiroivia, festivaalinomaisia tapahtumia, jotka kokoavat yhteen kiinnostavia toimijoita muun muassa designin ja kulttuurin aloilta. Markkinat tarjoavat laadukkaiden tuotteiden ja palveluiden lisäksi elämyksiä ja kohtaamisia kulttuurin äärellä.

Korjaamon markkinat
Designia ja elämyksiä

|
Share

Korjaamon markkinat tarjoavat designia ja elämyksiä

Vuosi 2017 on Korjaamolla uudistusten vuosi ja sehän tarkoittaa uudistuksia myös markkinoihin! Tänä vuonna Korjaamon markkinat vähenevät lukumääräisesti mutta kasvavat tapahtumina uusiin mittoihin. Markkinaviikonlopuista tehdään koko Korjaamon ja lähiympäristön yhteisiä festivaalimaisia tapahtumaviikonloppuja, joista löytyy ohjelmaa ja hyvää ruokaa jokaiseen makuun. 

Korjaamon markkinat ovat tapahtumallisia viikonloppuja, joissa yhdistyvät design, hyvä elämä, kulttuuri ja herkuttelu. Markkinalöytöjen ohessa lekotellaan lounge-alueilla sekä Korjaamon ravintoloissa. Tänä vuonna toteutetaan neljä markkinaviikonloppua, joista ensimmäinen alkukesästä ja kolme syksyllä. Syksyn markkinoita ovat lattariviikonloppu, perinteiset designmarkkinat sekä joulumarkkinat.

Markkinoiden päätilana toimii Korjaamon Vaunusali historiallisten raitiovaunujen huomassa. Markkinoiden aikana vieraita palvelevat Korjaamon baari & keittiö ja Sushibar + Wine Korjaamo sekä Ratikkamuseo.


Myyjäksi markkinoille?

Korjaamon markkinoilla

  • Tavoitat kerralla suuren joukon sisustuksesta, designista ja hyvästä elämästä kiinnostuneita kaupunkilaisia
  • Osallistut helposti ja vaivattomasti hyvin tuotettuun tasokkaaseen tapahtumaan
  • Tuotteesi pääsevät esiin Korjaamon sosiaalisen median verkostoissa
  • Voit ilmoittautua kerralla kaikille vuoden markkinoille, markkinaosallistumisesi laskutetaan tapahtumakohtaisesti markkinaviikonloppua edeltävällä viikolla

Myyntipaikkojen koot:

  • pieni: 1,5m x 1,5m
  • iso: 1,5m x 3,0m
  • myyntipaikkaan kuuluu pöytä/kaksi pöytää sekä tuolit

ILMOITTAUDU TÄSTÄ!

Huom! Joulumarkkinoille (25.-26.11.2017) ilmoittautuminen on toistaiseksi suljettu, myyntipaikat ovat alustavasti täynnä! Vapautuvia paikkoja voi tiedustella osoitteesta: marjo.raesto (at) korjaamo.fi

10.-11.6.2017 Korjaamon Kesäjuhlat
Korjaamon kesäjuhlilla juhlitaan piteneviä päiviä ja aurinkoa. Vehreälle kesäpihalle levittyviltä markkinoilta löydät uudet vaatteet ja asusteet kesän paahteisille kaduille sekä uutta ilmettä kotipihaan tai parvekkeelle. Kesäjuhlilla on markkinoiden lisäksi ohjelmassa ulkoilmakeikkoja, DJ, pihapelejä, sirkusta ja luvassa on myös ohjelmaa lapsille! Korjaamon Baari & Keittiön väki valmistaa piknikkoreihin herkulliset antimet, joita voi nautiskella puutarhassa. Lue lisää täältä.

  • Myyntipaikkojen hinnat: pieni pöytä 225€ (+alv 24%) / iso pöytä 350€ (+alv 24%)


11.-12.11.2017 Korjaamon Designmarkkinat

Korjaamon perinteisillä Designmarkkinoilla on luvassa myös muuta ohjelmaa! Sisällöstä kerrotaan lisää lähempänä tapahtumaa.

  • Myyntipaikkojen hinnat: pieni pöytä 315€ (+alv 24%) / iso pöytä 530€ (+alv 24%)


25.-26.11.2017 Korjaamon Joulumarkkinat - lähtölaukaus jouluun

Käynnistä tunnelmallinen joulukausi Korjaamolla ja hoida ensimmäiset lahjaostokset kerrankin hyvissä ajoin!

  • Myyntipaikkojen hinnat: pieni pöytä 315€ (+alv 24%) / iso pöytä 530€ (+alv 24%)


Lähde kumppaniksi markkinoille

Korjaamon Markkinat etsii myös kumppaneita, jotka haluavat olla mukana luomassa ilmiöitä ja uudenlaista kaupunkikulttuuria. Tarjoamme yhteistyökumppaneillemme ainutlaatuisen tilaisuuden tavoittaa Kulttuuritehdas Korjaamon asiakkaita ja Korjaamoa lähellä olevia kohderymiä.

Kumppanina pääset osallistumaan toimialaasi sopivan markkinatapahtuman sisältösuunnitteluun. Kumppanietuihin voi lisäksi kuulua tapahtumanäkyvyyttä, mediatilanäkyvyyttä, muita promootiomahdollisuuksia sekä etuja Kulttuuritehdas Korjaamon tiloihin ja tapahtumiin. Ota meihin yhteyttä, niin jutellaan lisää.

Lisätiedot:

Tuottaja Marjo Raesto
marjo.raesto(at)korjaamo.fi