Markkinat

Korjaamon markkinat ovat inspiroivia, festivaalinomaisia tapahtumia, jotka kokoavat yhteen kiinnostavia toimijoita muun muassa designin ja kulttuurin aloilta. Markkinat tarjoavat laadukkaiden tuotteiden ja palveluiden lisäksi elämyksiä ja kohtaamisia kulttuurin äärellä.

Korjaamon markkinat
Designia ja elämyksiä

|
Share

Korjaamon markkinat tarjoavat designia ja elämyksiä

Korjaamon markkinat ovat tapahtumallisia viikonloppuja, joissa yhdistyvät design, hyvä elämä, kulttuuri ja herkuttelu. Markkinalöytöjen ohessa lekotellaan lounge-alueilla sekä Korjaamon ravintoloissa. Tänä vuonna toteutetaan neljä markkinaviikonloppua, joista ensimmäinen alkukesästä ja kolme syksyllä. Syksyn markkinateemat ovat kierrätysdesign ja hävikkiruoka, perinteiset designmarkkinat sekä joulumarkkinat.

Tarkemmat päivämäärät, hakuajat ja myyntipaikkojen hinnat päivitetään näille sivuille tammikuun loppuun mennessä. 

Markkinoiden päätilana toimii Korjaamon Vaunusali historiallisten raitiovaunujen huomassa. Markkinoiden aikana vieraita palvelevat Korjaamon baari & keittiö ja Sushibar + Wine Korjaamo sekä Ratikkamuseo.

Lähde kumppaniksi markkinoille

Korjaamon Markkinat etsii myös kumppaneita, jotka haluavat olla mukana luomassa ilmiöitä ja uudenlaista kaupunkikulttuuria. Tarjoamme yhteistyökumppaneillemme ainutlaatuisen tilaisuuden tavoittaa Kulttuuritehdas Korjaamon asiakkaita ja Korjaamoa lähellä olevia kohderymiä.

Kumppanina pääset osallistumaan toimialaasi sopivan markkinatapahtuman sisältösuunnitteluun. Kumppanietuihin voi lisäksi kuulua tapahtumanäkyvyyttä, mediatilanäkyvyyttä, muita promootiomahdollisuuksia sekä etuja Kulttuuritehdas Korjaamon tiloihin ja tapahtumiin. Ota meihin yhteyttä, niin jutellaan lisää.

Lisätiedot:

Tuottaja Marjo Raesto
marjo.raesto(at)korjaamo.fi