Markkinat

Korjaamon markkinat ovat inspiroivia, festivaalinomaisia tapahtumia, jotka kokoavat yhteen kiinnostavia toimijoita muun muassa designin ja kulttuurin aloilta. Markkinat tarjoavat laadukkaiden tuotteiden ja palveluiden lisäksi elämyksiä ja kohtaamisia kulttuurin äärellä.

Korjaamon markkinat
Designia ja elämyksiä

|
Share

Korjaamon markkinat tarjoavat designia ja elämyksiä

Vuosi 2017 on Korjaamolla uudistusten vuosi ja sehän tarkoittaa uudistuksia myös markkinoihin! Tänä vuonna Korjaamon markkinat vähenevät lukumääräisesti mutta kasvavat tapahtumina uusiin mittoihin. Markkinaviikonlopuista tehdään koko Korjaamon ja lähiympäristön yhteisiä festivaalimaisia tapahtumaviikonloppuja, joista löytyy ohjelmaa ja hyvää ruokaa jokaiseen makuun. 

Korjaamon markkinat ovat tapahtumallisia viikonloppuja, joissa yhdistyvät design, hyvä elämä, kulttuuri ja herkuttelu. Markkinalöytöjen ohessa lekotellaan lounge-alueilla sekä Korjaamon ravintoloissa. Tänä vuonna toteutetaan neljä markkinaviikonloppua, joista ensimmäinen alkukesästä ja kolme syksyllä. Syksyn markkinoita ovat lattariviikonloppu, perinteiset designmarkkinat sekä joulumarkkinat.

Markkinoiden päätilana toimii Korjaamon Vaunusali historiallisten raitiovaunujen huomassa. Markkinoiden aikana vieraita palvelevat Korjaamon baari & keittiö ja Sushibar + Wine Korjaamo sekä Ratikkamuseo.


Myyjäksi markkinoille?

Korjaamon markkinoilla

 • Tavoitat kerralla suuren joukon sisustuksesta, designista ja hyvästä elämästä kiinnostuneita kaupunkilaisia
 • Osallistut helposti ja vaivattomasti hyvin tuotettuun tasokkaaseen tapahtumaan
 • Tuotteesi pääsevät esiin Korjaamon sosiaalisen median verkostoissa
 • Voit ilmoittautua kerralla kaikille vuoden markkinoille, markkinaosallistumisesi laskutetaan tapahtumakohtaisesti markkinaviikonloppua edeltävällä viikolla

Myyntipaikkojen koot:

 • pieni: 1,5m x 1,5m
 • iso: 1,5m x 3,0m
 • myyntipaikkaan kuuluu pöytä/kaksi pöytää sekä tuolit

ILMOITTAUDU TÄSTÄ!


10.-11.6. Korjaamon Kesäjuhlat
Korjaamon kesäjuhlilla juhlitaan piteneviä päiviä ja aurinkoa. Vehreälle kesäpihalle levittyviltä markkinoilta löydät uudet vaatteet ja asusteet kesän paahteisille kaduille sekä uutta ilmettä kotipihaan tai parvekkeelle. Kesäjuhlilla on markkinoiden lisäksi ohjelmassa ulkoilmakeikkoja, DJ, pihapelejä, sirkusta ja luvassa on myös ohjelmaa lapsille! Korjaamon Baari & Keittiön väki valmistaa piknikkoreihin herkulliset antimet, joita voi nautiskella puutarhassa. Lue lisää täältä.

 • Myyntipaikkojen hinnat: pieni pöytä 225€ / iso pöytä 350€
 • Huom! Myyntipaikka on mahdollista varata Vaunuhallin lisäksi myös Korjaamon sisäpihalta.


21.-22.10. Korjaamon karnevaaliviikonloppu

Vuoden pimein ja kylmin aika lähestyy, joten Korjaamolla siirrytään viikonlopun ajaksi lämpöisemmälle pallonpuoliskolle. Korjaamon karnevaaliviikonlopusta saat maustetta, valoa ja rytmiä pimenevään syksyyn! Markkinat laajenevat viikonloppuna myös Korjaamohallin puolelle ja ohjelmassa on mm. Salsan ja tangon opetusta sekä tanssia muuten vain, naamiopajoja ja saammepa paikalle myös alpakoita! Lisäksi Korjaamo Kinossa on viikonloppuna Cinemaissi - Latinalaisen Amerikan elokuvafestivaalin näytöksiä. Korjaamon Baari & Keittiö tarjoaa lattaribrunssin sekä tapaksia teemaan sopivan musiikin tahdittamana.

 • Myyntipaikkojen hinnat: pieni pöytä 225€ / iso pöytä 350€
 • Huom! Myyntipaikka on mahdollista varata Vaunuhallin lisäksi myös Korjaamohallin puolelta.


11.-12.11. Korjaamon Designmarkkinat

Korjaamon perinteiset Designmarkkinat kasvavat tänä vuonna myös Korjaamohallin puolelle. Viime vuonna esitellyssä Vintin Designloungessa rentoudutaan akustisten keikkojen sekä hyvän ruoan ja juoman parissa. Lapset pääsevät toteuttamaan itseään erilaisissa muotoilutyöpajoissa ja Korjaamo Kino esittää muotoiluun, taiteeseen ja designiin liittyviä dokumentteja ja elokuvia.

 • Myyntipaikkojen hinnat: pieni pöytä 315€ / iso pöytä 530€
 • Huom! Myyntipaikka on mahdollista varata Vaunuhallin lisäksi myös Korjaamohallin puolelta.


25.-26.11. Korjaamon Joulumarkkinat - lähtölaukaus jouluun

Käynnistä tunnelmallinen joulukausi Korjaamolla ja hoida ensimmäiset lahjaostokset kerrankin hyvissä ajoin! Markkinoilla vietetään Korjaamon talvipihan avajaisia - valot ja elävä tuli johdattelevat kutsuvalle talviterassille, jossa voi vilttien alla nauttia Baari & Keittiön soppatykin antimista tai grillata hiiligrillillä. Korjaamohallin puolella nautitaan joulubrunssista ja glögidrinkeistä. Markkinahumun ohessa katsellaan myös joululeffoja, kuunnellaan livemusiikkia ja lapset pääsevät kuulemaan joulusatuja.

 • Myyntipaikkojen hinnat: pieni pöytä 315€ / iso pöytä 530€


Lähde kumppaniksi markkinoille

Korjaamon Markkinat etsii myös kumppaneita, jotka haluavat olla mukana luomassa ilmiöitä ja uudenlaista kaupunkikulttuuria. Tarjoamme yhteistyökumppaneillemme ainutlaatuisen tilaisuuden tavoittaa Kulttuuritehdas Korjaamon asiakkaita ja Korjaamoa lähellä olevia kohderymiä.

Kumppanina pääset osallistumaan toimialaasi sopivan markkinatapahtuman sisältösuunnitteluun. Kumppanietuihin voi lisäksi kuulua tapahtumanäkyvyyttä, mediatilanäkyvyyttä, muita promootiomahdollisuuksia sekä etuja Kulttuuritehdas Korjaamon tiloihin ja tapahtumiin. Ota meihin yhteyttä, niin jutellaan lisää.

Lisätiedot:

Tuottaja Marjo Raesto
marjo.raesto(at)korjaamo.fi