Kulttuuriratikka-info

Culture tram
|
Share


Kulttuuriratikka on päättänyt liikennöintinsä

Kulttuuriratikan säännöllinen liikennöinti on päättynyt joulukuussa 2012, ja tästä lähtien Kulttuuriratikka liikennöi ainoastaan tilausajoja. Samalla myös liikenne linjalla 5 päättyy. Säännölliset Kulttuuriratikkavuorot jouduttiin lopettamaan, sillä vanhasta raitiovaunusta rakennettu kulttuurivaunu ei pysy muun ratikkaliikenteen tahdissa.

Kulttuuriratikan ohjelma vuonna 2012 sisälsi Korjaamon Folks-klubin akustisia esiintymisiä, tanssitaiteilija Maija Mustosen kuratoimia impro-tanssinumeroita ja paljon muuta. Livetarjonnan lisäksi vuonna 2012 Kulttuuriratikassa toteutetttiin Photo Raw -valokuvalehden kanssa neljä näyttelyä ja useita AV-arkin kuratoimia temaattisia mediataidesarjoja. 

Kulttuuriratikkaa ohjelmoi Kulttuuritehdas Korjaamo ja liikennöi HSL.

Kulttuuriratikka on ollut liikenteessä syksystä 2010 lähtien kokeiluluonteisena projektina. Projektin kantavana ideana on ollut tuoda kulttuuria arkipäivän keskelle. Erityisen mieleenpainuvia hetkiä matkustajille ovat olleet muun muassa Olavi Uusivirran, Kansallisoopperan solistien ja Flow-festivaalin keikat ratikassa.

Lisätietoja:
tuottaja Lani Nordlund,
Kulttuuritehdas Korjaamo
lani.nordlund(at)korjaamo.fi, puh 044 210 6872

HSL:n tiedote Kulttuuriratikan poistumisesta liikenteestä löytyy täältä.

Lisätietoja
Paikka : Kulttuuriratikka, linja 5
Aika :
Kommentit