Allas

Kauppatorin kupeeseen kesällä 2016 nouseva Allas - Sea Pool Helsinki -merikylpylä tarjoaa ympärivuotisen uinti- ja saunomismahdollisuuden sekä kaupunkikulttuurielämyksiä meren äärellä.

Allas Sea Pool

Allas Sea Pool: Kiitos kuluneesta kaudesta, nähdään jälleen keväällä!

|
Share

Allas Sea Pool - kiitos ensimmäisestä kaudesta

Allas Sea Pool avasi ovensa yleisölle syyskuun ensimmäisenä päivänä. Avajaisia vietettiin riemukkaissa tunnelmissa ja kävijöitä on ollut reippaasti alusta alkaen. 

Keväällä 2017 täysin valmis Allas Sea Pool tarjoaa uima-altaita, saunoja, ravintolan sekä hyvinvointi- ja kulttuuripalveluita meren äärellä pääkaupungin ydinkeskustassa. Allas Sea Pool herättelee henkiin vanhan ajan kylpyläkulttuuria, jolloin kylpylöihin tultiin keskustelemaan, rauhoittumaan ja viettämään hyvää elämää veden äärelle.

Hyvinvoinnin ohella puhtaampi tulevaisuus on yksi Allas Sea Poolin keskeisistä teemoista. Tämän vuoden elokuussa avataan myös Cleantech Finland -showroom, joka esittelee kestävää kehitystä edistäviä sekä ympäristökuormitusta vähentäviä teknologiaratkaisuja ja palveluita.

Kesäksi aukeava terassipaviljonki toimii kunnes varsinainen ravintolarakennus valmistuu huhtikuussa 2017. Ravintolatoiminnan Altaalla toteuttaa muun muassa Pastorin ja Dylan-ravintoloiden taustalla vaikuttava Kim Heiniön perustama Soupster Family.

Ympäri vuoden toiminnassa oleva Allas on avoinna joka päivä juhlapyhiä lukuun ottamatta. Pääsymaksu on 9 euroa aikuisilta ja 6 euroa lapsilta. Pinta-alaa Allas Sea Poolilla tulee olemaan yhteensä yli 9.000 m² ja kelluvalla laiturialueella yli 2.600 m². Kun Allas Sea Pool ravintoloineen toimii täydessä laajudessaan, se työllistää vuositasolla 60 henkilöä.

Päärakennuksen rakentamisen vuoksi Allas sulki ovensa yleisöltä itsenäisyyspäivän 2016 jälkeen. Toukokuussa 2017 avataan jälleen! Altaalla aloitettiin myös joukkorahoituskampanja, josta voi lukea lisää täältä. Anti on auki 22.12. asti, ostamalla osakkeen varmistat itsellesi omistajan edut tuleville kausille!

Altaan arkkitehtisuunnittelusta vastaa Huttunen-Lipasti-Pakkanen Oy. Altaan toteutuksessa on mukana lukuisia merkittäviä suomalaisia yrityksiä, joiden kanssa toteutettavasta yhteistyöstä tiedotetaan myöhemmin keväällä.

Mitä sinä haluaisit tehdä Altaalla? Osallistu keskusteluun Facebookissa
http://www.facebook.com/AllasSeaPool