KORJAAMO x COOLHEAD BREW BEER TASTING 16.5.

16.05.2018 - 18:00 - 20:00
Food
Talks
|
Share


Spring is a hoppy time! CoolHead Brew ja Korjaamo järjestävät beer tastingin, joka ei jätä sinua happamaksi. Illan aikana maistellaan kuusi kappaletta CoolHeadin uniikkeja oluita. Laseista löytyvät seuraavat herkut:

  • Uuden DEEP-sarjan DEEP Double Raspberry Imperial Gose, DEEP-oluet sisältävät suorastaan järjettömän määrän hedelmää ja marjaa – DEEP Double Raspberryssä vadelmaa on 300g litraa kohden!
  • Supertuore New England IIIPA -tyylinen Juicy Lucy IIIPA. Tästä sarjassaan parhaasta kotimaisesta oluesta valmistuu sopivasti vapun jälkeen uusi erä!
  • Lumberjack Juice, joka ammentaa makunsa katajanmarjasta ja kuusenkerkästä ja on syntynyt yhteistyössä Tempel Brygghusin kanssa.
  • Mango Chili Gose, jonka inspiraationa on toiminut Meksikonlahden rannoilla tarjoiltu välipalaherkku: mangoviipaleet, joiden päälle on ripoteltu reilusti chiliä, limeä ja suolaa.
  • Quadruple Dry Hopped Emeralds, CoolHeadin 2-vuotissynttäriolut, joka on kuivahumaloitu neljästi ja on suoraan sanottuna todella överi.
  • Maple Bourbon Barley Wine, jälkkäriherkku jossa bourbon maistuu vahvasti.

Korjaamon keittiömestari on suunnittelut jokaiselle oluelle makuja täydentävät sopivat suupalat. Valittavana on kasvis- tai lihavaihtoehto, annokset saattavat sisältää gluteenia ja pähkinää. Maistelua opastaa CoolHeadin Aleksi Saikkonen.

Ke 16.5. klo 18-20
CoolHead Brew tasting
Korjaamon Baari & Keittiö, Töölönkatu 51
Liput 35€ / Korjaamolaiset 31,50€
K-18

Mikä CoolHead Brew?

CoolHead Brew on Suomen parhaita pienpanimoita. Tuusulalainen panimo aloitti toimintansa vappuna 2016 ja keskittyy nykyisin erityisesti hapanoluiden ja New England IPA -tyyppisten oluiden tutkimiseen, kehittämiseen ja tuottamiseen.

"Kollaboroimme, kokeilemme ja julkaisemme jatkuvasti uutta. Kuljemme aina laatu määrän edellä”, Saikkonen kertoo. ”Panimo on tällä hetkellä mielenkiintoisessa murrosvaiheessa monella eri rintamalla: Sour-sarjan hapanoluet tulevat entistä laajemmin myyntiin päivittäistavarakauppoihin ja yhteistyökuviot laajenevat myös pienpanimosektorin ulkopuolelle. Kun tiimi ja resurssit kasvavat, voimme olla entistä kokeellisempia ja määritellä rajat kokonaan uusiksi.”

More information
Time : 16.05.2018 - 18:00 - 20:00

Liput 35€ / Korjaamolaiset 31,50€.

Tiketti www.tiketti.fi,
Puh. 0600 11616 (1,69€/min+pvm)
Comments